Δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ∆ημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών, μέσω της συνεργασίας της με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Future Library, παρέλαβε βιβλία μετά από δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.), στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη Συλλόγων ∆ημοσίων και ∆ημοτικών Βιβλιοθηκών» για το 2022.

Η Βιβλιοθήκη παρέλαβε ακόμα βιβλία με δωρεά των εκδόσεων «Καλειδοσκόπιο», μέσω της συνεργασίας της και τη διαμεσολάβηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Future Library.

Με τη δωρεά των βιβλίων το Κ.Ι.Κ.Π.Ε και οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο συμβάλλουν σημαντικά στον εμπλουτισμό της συλλογής της ∆ημοτικής Βιβλιοθήκης Αχαρνών. Τα βιβλία της δωρεάς παρουσιάζουν διαφορετική θεματολογία και προσφέρονται τόσο για γενική όσο και για ακαδημαϊκή χρήση. Το ποιοτικό τους περιεχόμενο ανταποκρίνεται στην επίτευξη της στοχοθεσίας της βιβλιοθήκης να αποτελεί πλήρη και ενημερωμένη συλλογή και να παρέχει στους δημότες πλούσιο υλικό για ενημέρωση, ψυχαγωγία, πληροφόρηση, επιμόρφωση στοχεύοντας και συμβάλλοντας στη διά βίου εκπαίδευση των πολιτών.

Η ∆ημοτική Βιβλιοθήκη αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, προκειμένου να υποδεχθεί σε νέο χώρο όλους τους φίλους του βιβλίου και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον ∆ήμο Αχαρνών. Τις επόμενες μέρες πρόκειται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μοιραστείτε το…