ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Περιφέρεια Αττικής : Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Νίκος Χαρδαλιάς: Νέα εποχή για τον πιο σημαντικό αστικό πνεύμονα της Αττικής.

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, ορίστηκε το νέο διοικητικό σχήμα του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης».

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθανάσιος Κατσούλης.

Αναπληρώτρια Πρόεδρος τοποθετήθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθανασία Παπασπύρου, ενώ τη σύσταση του επταμελούς Δ.Σ. συμπληρώνουν ως μέλη οι Δήμαρχοι Ιλίου Ανδριάννα Αλεβίζου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, η Καθηγήτρια Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος του ΕΜΠ Βασιλική Τσουκαλά, ο Φυσικός, Ενεργειακός και Περιβαλλοντικός Σύμβουλος Ζήσης Ιωαννίδης, το μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου «Αγίου Ιωάννη του Ρώσου» Αριστείδης Πανόπουλος και η ελεύθερη επαγγελματίας Mαρία Αγγελοπούλου.

«Μια νέα εποχή αρχίζει για τον μεγαλύτερο ανοικτό δημόσιο χώρο, τον πιο σημαντικό αστικό «πνεύμονα» της Αττικής» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: «δίνουμε προτεραιότητα στην αναβάθμιση κάθε χώρου πρασίνου σε όλο το Λεκανοπέδιο και σε αυτή την κατεύθυνση, το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» φιλοδοξούμε να αποτελέσει πρότυπο για την «Πράσινη» Αττική, για την οποία έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες. Ένας χώρος άσκησης, ψυχαγωγίας, πολιτισμού και κοινωνικών δραστηριοτήτων, που παράλληλα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη όλου του Δυτικού Τομέα. Είμαι σίγουρος ότι η νέα διοίκηση, θα υπηρετήσει αυτό το όραμα με τον καλύτερο τρόπο, προς όφελος των πολιτών των όμορων Δήμων και των χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Αττική».

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού σχήματος θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», το μεσημέρι, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά.

Επίσκεψη  στο πάρκο «Αντώνης  Τρίτσης»

Βρεθήκαμε σήμερα στον πιο σημαντικό αστικό «πνεύμονα» της Αττικής, το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

Μια νέα εποχή αρχίζει για τον μεγαλύτερο ανοικτό δημόσιο χώρο του Λεκανοπεδίου.

Σκοπεύουμε να προχωρήσουμε άμεσα στην αναβάθμιση κάθε χώρο πρασίνου σε όλο το Λεκανοπέδιο και φιλοδοξούμε το «Αντώνης Τρίτσης» να αποτελέσει το νέο πρότυπο για την “Πράσινη” Αττική, για την οποία έχουμε δεσμευτεί στους συμπολίτες μας.

Είμαι σίγουρος ότι η νέα διοίκηση, θα υπηρετήσει αυτό το όραμα με τον καλύτερο τρόπο, προς όφελος των πολιτών των όμορων Δήμων και των χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Αττική. Θα είμαι δίπλα τους στην προσπάθειά τους!

Καλή αρχή και καλή επιτυχία λοιπόν στο νέο ΔΣ, και σε όλα τα μέλη της νέας προσπάθειας.

 Σχετικό  βίντεο :  https://www.facebook.com/nhardalias/videos/1071854120697386

Μοιραστείτε το…