Αχαρναϊκά Tips… με την πένα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη (φύλλο 325)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΑ TIPs ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κανένα προεκλογικό πρόγραμμα – αν κάνω λάθος διορθώστε με – δεν είδα την παραμικρή αναφορά στον τομέα της Πρωτογενούς Παραγωγής της πόλης μας. Αδιαφορία και μάλιστα διαχρονική; Αγνοια ; Αστοχία “επικοινωνιολόγων”-συντακτών προγραμμάτων παρατάξεων που δηλώνουν μεν τέτοιοι..αλλά ΑΝ ζητήσεις ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ…(άσε καλύτερα..).Ας θυμηθώ άλλωστε οτι η κ. ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΣΜΙΔΗ είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τον τομέα αυτό ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ…(πάει κι αυτό….)

Στις επερχόμενες εκλογές, ΣΙΓΟΥΡΑ θα πάνε να ψηφίσουν οι ..”πελάτες-ωφελούμενοι” του τοπικού συστήματος. Εσείς οι υπόλοιποι, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…θα πάτε ;; (απλά..ρωτάω)..
Γιατί ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ…θα ψηφίσουν ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ..όσοι για τέσσαρα χρόνια αντιληφθήκατε οτι…ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ. Σκεφτείτε το πριν βαρεθείτε να σηκωθείτε απο τον καναπέ…

Καλά…εκεί στον δήμο..δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να σας πει πως ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ αποζημιώσεις πληγέντων με….εξακόσια ευρώ;; Μα…ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ;

Ούτε ΕΝΑΣ επίσης να σας πεί τι αλγεινή εντύπωση έχει κάνει ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΗ εκτός των πελατών σας οτι ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ είναι κολοσσιαίο ΛΑΘΟΣ;; (τους πληρώνετε καλά, ε;; Τους…”επικοινωνιολόγους” σας εννοώ…)

Τα ποτάμια..όσο κι αν τα μπαζώνεις, όσο και να τα κάνεις…δρόμους, σπίτια, αυλές και γκαράζ…ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και κανείς δεν μπορεί να τα εμποδίσει. Το έχει σκεφτεί κανείς υποψήφιος για να αρχίσει ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΏΝ ή χρειάζεται να το αναφέρω εγώ;

Ο χείμαρος της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, κατέβαινε τυφλός προς τον αιώνιο προορισμό του – την θάλασσα καλέ – αλλά το χρώμα του ήταν μαύρο. Είχε γλύψει τις πληγές των καμένων δένδρων και τους υποσχέθηκε να πάει τις στάχτες τους στην απέραντη θάλασσα…ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, μακριά απο το κτήνος που λέγεται άνθρωπος…

Οι εμπρηστές της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, το προσπαθούσαν επι σειράν μηνών, βάζοντας φωτιές που η πυροσβεστική και οι κάτοικοι προλάβαιναν να σβήσουν. Τι ακριβώς κάνατε για να το προκάνετε εκεί στην δημαρχία; Κάνατε έρευνα ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, συνεννοηθήκατε με την πυροσβεστική και τις Αρχές, ειδοποιήσατε για τον κίνδυνο, συνεννοηθήκατε με τους κατοίκους για να συνεργαστείτε, φροντίσατε ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ….ή κάνατε κάτι άλλο και μου διέφυγε;; ή ΔΕΝ χρειάστηκε γιατί ξέρατε ό,τι εμείς αγνοούσαμε…Λέω εγώ τώρα..

Εκείνη η υπόγεια “λίμνη” ανάσχεσης στην Αγίας Τριάδος, τι απέγινε καλέ;; ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ βρήκατε τον τρόπο να την αξιοποιήσετε; Με ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ θα μου πείτε…Ελα μου ντέ….

Η “ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ” – φόνος αθώου 36χρονου στο πλοίο για ΚΡΗΤΗ – είναι η ομιλούσα – και σε πρώτη ευκαιρία – απειλούσα μιας μικρής ίσως φασιστικής μερίδας ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. Σκεφτείτε το..

Κάποιοι με ρωτούν γιατί δεν πηγαίνω να παρακολουθήσω τα δημοτικά συμβούλια. Τι να κάνω σε δημοτικό συμβούλιο…ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; Αφού ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ….ουτε ΔΗΜΟΤΙΚΟ είναι. Γιάφκα ναί…είναι….

Πόσο με συγκινούν οι δήμαρχοι που οργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΞΙΑΣ, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο. ΔΗΜΑΡΧΑΡΕΣ…

Το θέμα των ταυτοτήτων “με το…..τσίπ” και η οργάνωση διαμαρτυριών με οργανωτές άνοους “ιερωμένους” της καρπαζιάς, είναι η κατάδειξη οτι η έλλειψη Παιδείας στην χώρα μας αποτελει ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ.

Η λέπρα του διαδικτύου είναι μία και θανατηφόρα: είναι ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ.

Αυτά για σήμερα..
Τα ξαναλέμε…

Μοιραστείτε το…