Αχαρναϊκά Tips… με την πένα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη (φύλλο 327)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΑ TIPs ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

 

Moιάζει με ανέκδοτο. Αν ΔΕΝ ήταν τέτοιο, είναι σκέτη θλίψη. Να δίνει συνέντευξη ο …“υπερυπουργός” των Αχαρνών, σε δημοσιογράφο έμμισθη του δήμου (!) , και να την “ευχαριστεί που του έδωσε το …βήμα”(!!). Δεν ξέρω ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ μπορούμε να φτάσουμε σε αυτή την πόλη.  

Οι συζητήσεις δημοτών σε δημόσιες συνάξεις, φέρουν “ανεβασμένα” τα ποσοστά των κ. κ. Τοπαλιανίδη και Γρηγοριάδη. Κοντός ψαλμός…αλληλούϊα.

Η ακριβής ενημέρωση των δημοτών σε αυτές τις εκλογές για τα έργα και τις ημέρες του Δήμου, είναι η πληρέστερη όλων των προηγούμενων. Οφείλεται ΚΑΙ στην έντυπη έκδοση της “ΑΧΑΡΝΑΪΚΗΣ” που τείνει να καθιερωθεί ως η Εφημερίδα του Θάρρους και της Αλήθειας. Πολλά χρόνια είχα να δω τόσους αναγνώστες της σε καίρια σημεία της πόλης, να την κρατούν και να την διαβάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον. Και χαίρομαι..  

Η ώρα πλησιάζει και θα μας λείψουν τα τρελαμένα τρόλς του Δήμου. Υπερέβησαν κάθε όριο μίσους, φόβου, ανασφάλειας και άφατης κακίας. Κατανοητόν. Που αλλού θα ξαναφάνε ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ.  

Τα ψευδοπροφίλ στα social media επίσης ξεπέρασαν κάθε όριο σήψης. Μόνο που πολύ γρήγορα έγιναν γνωστά οι πραγματικοί “κάτοχοι’ και …το κράξιμο πήγε “σύννεφο”!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: υπάρχει κάπου αναμμένη, μια τόση δα φλογίτσα Ελπίδας και γλυκειάς προσμονής. Μια απόδειξη για το πόσα πολλά κατάλαβαν πια – οχι οι ωφελημένοι του club Φιλαδελφείας, αλλά – οι ΑΘΩΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ και δεν σκοπεύουν να αφήνουν πια ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. Και…θα έχετε νέα μου πολύ σημαντικά, μετά τις Εκλογές. Χαράζει.. είμαι σχεδόν βεβαία.  

Θα μου πει ο daddy ποιόν θα μας βάλει πρόεδρα ή να ρωτήσω άλλονα…Μια αγωνία την έχω όσο να πεις…Να πάρει και την σύνταξή του ο χριστιανός….

Μεγάλη, ΠΟΛΥ μεγάλη μερίδα δημοτών, δεν μπορεί να εξηγήσει πως κάποιοι σοβαροί δημότες, στηρίζουν την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ σαθρή νυν δημοτική αρχή. Εγώ πάντως ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Τις έχω λύσει…εδώ και χρόνια.  

Ζήτησε να του γράψουν ένα προεκλογικό άρθρο. Του το έγραψαν. Γέλασαν αρκετοί, όταν το δημοσίευσε με την επικεφαλίδα “το άρθρο μου”. Από τότε ο συντάκτης τον κυνηγάει για την πληρωμή. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕ. Αυτός ο άνθρωπος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Φημολογείται ότι ο συντάκτης, ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, μόλις εκλεγεί.! “Ελλάς Ηρώων Χώρα..ΤΙ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ!!”  

ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ:Η φοροτεχνικός που με καθήλωνε κάθε φορά που εισηγείτο θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Σύμβουλος επι σωτήρη ντούρου και με συγκινούσε με τους αγώνες της κατά της διαφθοράς. Ο,τι πιο δίκαιο και σωστό θα είναι η επανεκλογή της.  

Το να αρνείσαι εγκλήματα κατά των δημοτών που επιβεβαιώνονται με έγγραφα που έχεις ο ίδιος υπογράψει, με ξεπερνάει. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά..

Με “τούτα και με κείνα”..έχουμε γίνει ως πόλη, το πλέον μίζερο θέμα πανελληνίως. Ολη η χώρα περιμένει να δει αν θα ψηφιστεί ξανά η νυν διοικούσα παράταξη. Άκουσα οτι άρχισαν να μπαίνουν και…στοιχήματα. Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω αλλά …μάλλον έτσι είναι.  

“Παρά έναν”, εκατόν πενήντα υποψήφιοι της παράταξης ΗΛΙΑΔΗ, αποτελούν το πλέον πλήρες ψηφοδέλτιο των τελευταίων χρόνων στην Ιστορία των Αχαρνών. Πολύπλευρο, μελετημένο, με μερικές δεκάδες ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΥΣ υποψηφίους, με Νέους και Νέες εξαιρετικά ενδιαφέροντες και με τους καλύτερους που είχε συμπεριλάβει η τ.υποψήφια Δήμαρχος κ. Ευρώπη Κοσμίδη, ομολογώ πως αποτελεί μια πολύ θελκτική επιλογή.  

Αξιοθρήνητες οι συνάξεις εγκαινείων, παρουσιάσεων, λογιδρίων..Είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται αξιοσημείωτη απουσία κοινού. Παρόντες κάποιοι επιτούτου, μερικοί επιτόπου, συγγενείς, κάποιοι τοποτηρητές και μερικοί φίλοι.  

Παρά τις μαζώξεις όμως…μια περίεργη σιωπή διαπιστώνω μόνο εγώ ή την βλέπετε κι εσείς; Και τα τρολς λιγόστεψαν πάρα πολύ, φαίνεται να σταμάτησε η πληρωμή…Τι απέγιναν τα καϋμένα; Ανησυχώ…  

Και μία συμβουλή: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ το αποτέλεσμα της κάλπης. Τόσα χρόνια, έμαθα πολύ καλά πως η κάλπη, είναι η μεγαλύτερη προδότις που υπάρχει στην Γη. Γι αυτό…αφήστε τα αστεία γκαλάπια…Δεν σας ωφελούν.  

“Καλό βόλι” Φίλτατοι Αναγνώστες μου και να θυμάστε : ΜΙΑ είναι η ψήφος. Κάθε τέσσαρα χρόνια., ΜΙΑ!!!Δεν έχετε δεύτερη…
Μαρία

 

Μοιραστείτε το…