Αχαρνές: Η Βασιλική Καβαλλάρη νέα Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Η  Βαιλική (Βίκυ) Καβαλλάρη από τις Αχαρνές, είναι η νέα Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής με απόφαση του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά. Έτσι μετά από 4 χρονιά υπάρχει αλλαγή φρουράς στη συγκεκριμένη χωρική ενότητα.

Η νέα αντιπεριφερειάρχης είναι Δικηγόρος και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές όπου διατηρεί επαγγελματική έδρα. Είναι η πρώτη φορά που οι Αχαρνές, ο μεγαλύτερος δήμος της Ανατολικής Αττικής, έχουν έναν δικό τους άνθρωπο σε μια τόσο νευραλγική θέση στο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας.

Επίσης, ο  συμπολίτης μας  Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτριος Δαμάσκος ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Προώθησης & Προβολής Αγροδιατροφικών Προϊόντων.

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής πρότεινε επίσης την Γεωργία Βλάχου από τις Αχαρνές για μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής.

Τους νέους χωρικούς και θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και τους Εντεταλμένους Συμβούλους, όρισε την Παρασκευή ο ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο νέο διοικητικό σχήμα, ορίστηκε για πρώτη φορά μετά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, θέση στην οποία τοποθετήθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Χριστίνα Κεφαλογιάννη.

Μοιραστείτε το…