Αχαρνές: Πυρετός που σπάει θερμόμετρα στον “Δήμο των σκανδάλων”;

ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη

 

Η Αυτοδιοικητική Αναμέτρηση αντικρουόμενων ομάδων στον Δήμο Αχαρνών τον προσεχή Οκτώβριο θα μπορούσε κάλλιστα να συγκριθεί με μια ταινία τρόμου – στην κυριολεξία – του μαίτρ των θρίλερς Βρετανού Σκηνοθέτη και Παραγωγού ταινιών τρόμου κ. ALFRED JOSEPH HITCHCOCK

Η σύγκρισις αυτή δεν αποτελεί πλεονασμό, είναι απολύτως “εντός κλίματος”, εκείνου που κυριαρχεί σήμερα στον Δήμο Αχαρνών.

Mε όχημα λοιπόν την δικαιολογία της ενεργειακής αναβάθμισης της πόλης και της αυτοματοποίησης του ηλεκτροφωτισμού της και με στήριγμα φίλα προσκείμενους στον δήμο εργολάβους, υπογράφει και δεσμεύει την δημαρχία για δώδεκα χρόνια

Ο Δήμος Αχαρνών, κατάφερε εδώ και πολλά χρόνια να απασχολήσει την Υφήλιο, αρχής γενομένης απο τότε που κ. Λαγκάρντ τηλεφωνούσε στον Δήμο για πληροφορίες που αφορούσαν τα οικονομικά του – δεν είναι της παρούσης το γιατί – και σταμάτησαν σήμερα (;;;) με την δημοσίευση ενός σκανδάλου μεγατόνων που άφησε απόλυτα σοκαρισμένους τους δημότες ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ τι σκαρώνουν στον δήμο οι νυν “αυτοδιοικητικοί”.

Και τούτο είναι γνωστό ΠΩΣ επιτυγχάνεται, δηλαδή Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ: κύρια και ζωτικής σημασίας αιτία Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, πλήν εκείνου που μηνιαίως ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, χωρίς να εκδίδει ΚΑΝ έντυπο ή να εκδίδει όποτε το θυμηθεί.

Mε όχημα λοιπόν την δικαιολογία της ενεργειακής αναβάθμισης της πόλης και της αυτοματοποίησης του ηλεκτροφωτισμού της και με στήριγμα φίλα προσκείμενους στον δήμο εργολάβους, υπογράφει και δεσμεύει την δημαρχία για δώδεκα χρόνια (!!) σε συμφωνητικό για προϋπολογισθέντα απο την Τεχνική του Υπηρεσία κόστη, περισσότερο απο δεκαέξι εκατομμύρια ευρώ! Το ποσόν αυτό θα το καταβάλλει στην Εταιρεία globiled ltd (?) και το θετικό αποτέλεσμα της εξοικονόμησης ενέργειας ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ!!

Ο δήμος ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, απο τα ήδη εξαιρετικά προβληματικά δημοτικά τέλη και ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (που…ΔΕΝ θα μπορεί) ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!
Ο Αχαρναϊκός Λαός δεν πήρε καν ‘μυρωδιά’ απο το γεγονός και ο ανεξάρτητος Ελεγκτής που ορίστηκε να ελέγξει…ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ!!

Αυτό το κερασάκι της τούρτας σε όσα διαδραματίζονται στο “κτίριο-club-λέσχη” -όπως θέλετε πείτε το- της οδού Φιλαδελφείας (αλλά επ΄ουδενί “ΔΗΜΟ”), έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο όλων των ήδη ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ γνωστών σκανδάλων με την αδιαφορία (;) της Κεντρικής Εξουσίας.

Ο δήμος θα πληρώνει την εταιρεία, από τα ήδη εξαιρετικά προβληματικά δημοτικά τέλη και εάν δεν μπορεί (που…δεν θα μπορεί) θα δανείζεται με τόκους για να την πληρώνει!

\Ομως…
-όσα είδαν το φως της δημοσιότητος τους τελευταίους μήνες,
-όσα ο Οικονομικός Εισαγγελεύς έλεγξε και ελέγχει,
-όσα πλέον είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,
-όσα οι μη ωφελημένοι δημότες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ και η οργή τους είναι βέβαιο πως θα ξεσπάσει κάποια στιγμή και βασικά..
-..το ότι πολλά απο αυτά ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΣΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ,
-οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί,
-οι συλλήψεις που έχουν γίνει,
-η Δικαιοσύνη που προσκαλεί συνεχώς για ανακρίσεις,

..έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο στο οικογενειακό περιβάλλον της οικονομικής εκμετάλλευσης του Ταμείου του Δήμου Αχαρνών και οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, εκκαθαριστικές, μόνιμες και ΔΙΚΑΙΕΣ.

Εν αναμονή τηρούντες….

Μοιραστείτε το…