“Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε” για την παράταξη της Ευρώπης Κοσμίδη

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εντατικούς ρυθμούς στελεχώνεται το ψηφοδέλτιο της Υποψήφια Δημάρχου Αχαρνών Ευρώπης Κοσμίδη. Ένα ψηφοδέλτιο που χαρακτηρίζεται από τη “φρεσκάδα” των υποψηφίων και τα ικανά και άφθαρτα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της δημοτικής παράταξης “Αχαρνές – αξίζουμε περισσότερα”.

Και όπως αναφέρει και η ίδια : “Μαζί, θα κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας: να μετατρέψουμε τον Δήμο Αχαρνών και Θρακομακεδόνων, σε έναν Δήμο για όλους, μια πόλη που φροντίζει για τους δημότες της, ιδιαίτερα μάλιστα για εκείνους που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και γενικότερα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και τη διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής τους στον δημόσιο βίο και στο κοινωνικό γίγνεσθαι”.

Μέχρι στιγμή στο “πλευρό” της Ευρώπης Κοσμίδη τάσσονται οι: Τάσος Μπαλάσκας, Γιώργος Τσανικίδης, Μαρία Ηλιάδου, Σάκης Λαμπαδάρης, Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος, Χριστίνα Κατσίγιαννη, Γιώργος Ψύλλιας, Φάνη Μπούκη, Γιώργος Βλαχάκος, Μαρία Κονιαβίτη ∆ραμπατζάνου, Λευτέρης Σεραλίδης, Ευγενία Παπαπέτρου, Γιώργος Σινάνης, ∆ημήτρης Τσαλούκας, Θεοδόσης Μαργαρίτης, Σάββας Κοσμίδης, Βασίλης Γκιούσμας, Νίκος Αβραμίδης, Χρήστος Ραπτόπουλος, Γιάννης Πλαβούκος, Αθηνά Κολλιοπούλου, Φλώρα Σιδηροπούλου -Τραμπάκογλου, Γιώργος Κούβαρης, Παναγιώτης Μουρατίδης, Βασιλική Κακαβογιάννη, Χατήρας Παναγιώτης, Γιάννης Κοντογιάννης, Βαγγέλης Ντίνος, Τόνια Λούτση, Θοδωρής Παρασκευόπουλος, Κατερίνα Δαμάσκου, Νίκος Καζαντζίδης, Νίκος Σαββουλίδης, Δημήτρης Μανιός, Διονύσια Νικολοπούλου, Ειρήνη Χριστοπούλου και Ανατολή Μιχαηλίδου. (με χρονολογική σειρά ανακοίνωσης της υποψηφιότητας)

Στους παραπάνω προστίθενται οι:

Μαρία Νικολακάκου
Η Μαρία Νικολακάκου γνωρίζει το Μενίδι όσο λίγοι, καθώς ζει στην πόλη των Αχαρνών από το 1978. Κόρη του γνωστού ιατρού Μιχαήλ Νικολακάκου και μητέρα 2 παιδιών, ηλικίας 14 & 16 ετών. Τοπογράφος Μηχανικός στο επάγγελμα, απόφοιτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεγάλη εμπειρία σε κτηματολογικά γραφεία. Είναι μέλος στη μελετητική ομάδα της εταιρείας CN WAY και ειδικεύεται στις αποτυπώσεις για διευθέτηση ρεμάτων στην Ανατολική Αττική και για λιμενικά έργα.
Δεν αρκείται, όμως, σε έναν τομέα, καθώς παράλληλα εργάζεται ως αισθητικός, για να στηρίξει τις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών της και των οικογενειακών υποχρεώσεων.

 

Βαγγέλης Κουνάβης
Ο Βαγγέλης Κουνάβης ενώνει τις δυνάμεις του με το συνδυασμό “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα”. Γέννημα θρέμμα των Αχαρνών, 47 ετών σήμερα, παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών. Σπούδασε Διοίκηση Τεχνικών Έργων στο πανεπιστήμιο Northumbria, στο New Castle της Μεγάλης Βρετανίας.
Επί μια δεκαετία, εργάστηκε σε μεγάλες κατασκευαστές εταιρείες στο εξωτερικό και εν συνεχεία, επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, απασχολείται ως πραγματογνώμονας, σε μεγάλη εταιρεία με έδρα τον Πειραιά.
Ο Βαγγέλης ενδιαφέρεται ενεργά εδώ και πολλά χρόνια για τα κοινά του Δήμου μας, είναι λάτρης της Παράδοσης της πατρίδας μας και αποτελεί ενεργό μέλος της χορευτικής ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών, από το 1994.

 

Αντωνία Μαγκίτσα
η Αντωνία Μαγκίτσα ενώνει τις δυνάμεις της με το συνδυασμό “Αχαρνές Αξίζουμε Περισσότερα”. Μεγάλωσε στις εργατικές κατοικίες, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Ασχολείται με τον χώρο της εστίασης, ενώ αποφοίτησε από τη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού 4 ετών. Χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της είναι ο δυναμισμός, κάτι που την καθιστά μια μαχήτρια της ζωής – στοιχεία που είναι απαραίτητα και στην Πολιτική.

 

Φάνης Γαρδίκας
Και ο Φάνης (επίθετο) ενώνει τις δυνάμεις του με το συνδυασμό μας “Αχαρνές Αξίζουμε Περισσότερα”. Είναι 23 ετών, γέννημα θρέμμα των Αχαρνών και απόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ στον τομέα της Τεχνολογίας τροφίμων, κλάδο στον οποίο εργάζεται πια ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ασχολείται παράλληλα με τον αθλητισμό και ειδικότερα, λατρεύει την καλαθοσφαίριση. Η νεανικότητα του Φάνη και την άφθαρτη προσωπικότητα του είναι χρήσιμα στην παράταξη για να πετύχει το στόχο της και να εξυψώσει τον τόπο στη θέση που του αξίζει

 

Σεραφείμ Κουτσουπιάς
Ο Σεραφείμ Κουτσουπιάς είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος και συνδέεται άρρηκτα με τις ανησυχίες και τον στόχο της παράταξης “Αχαρνές – Αξίζουμε περισσότερα” για μια καλύτερη πόλη. Εξέφρασε από την αρχή την ικανοποίησή του, που του δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει αυτά που χρειάζεται ο τόπος, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την πίστη του στις ικανότητες της επικεφαλής της παράταξης Ευρώπη Κοσμίδη.

Μοιραστείτε το…