Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης: “Σε έναν μήνα θα είναι έτοιμη η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό”

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ολυμπιακής Πάλης Βετεράνων στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή έναρξης των Αγώνων ¨έδωσε” μία σπουδαία είδηση. Όπως ανακοίνωσε η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι έτοιμη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά, η ομιλία του κου Βρούτση, ο οποίος στο τέλος έλαβε το ένθερμο χειροκρότημα από τους ανθρώπους της πάλης που είχαν κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο: «Κύριε πρόεδρε, αντιπρόεδρε της παγκόσμιας πάλης και εκπρόσωποι της ομοσπονδίας, φίλες και φίλοι του αθλήματος και φίλοι διαιτητές. Θέλω να σας καλωσορίσω κυρίως όλους τους αθλητές και τους παράγοντες της πάλης, ειδικά από τις άλλες χώρες, που ήρθαν να τιμήσουμε την εκδήλωση αυτή. Σας καλωσορίζω και σας υποδέχομαι στη χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, στη χώρα που γεννήθηκε ο αθλητισμός, στη χώρα που γεννήθηκε η πάλη, το άθλημα στο οποίο αγωνίζεστε και αγαπάτε.

Εύχομαι στους διοργανωτές να φιλοξενήσετε μία ωραία διοργάνωση και να αναδείξετε το άθλημα. Εγώ θα είμαι δίπλα στη πάλη γιατί είναι ένα ξεχωριστό άθλημα που συνδυάζει πολλά πράγματα. Εδώ γεννήθηκε η πάλη. Είναι το δυσκολότερο άθλημα από επίπεδο άθλησης, αλλά και ένα άθλημα που θέλει έξυπνο χειρισμό. Ο συνδυασμός ευφυΐας και δυνατού σώματος είναι που κάνει την πάλη να ξεχωρίζει και γι’ αυτό θέλω να είμαι κοντά στο άθλημα. Εχω ξαναπεί πως ότι χρειαστείτε θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας» ανέφερε ο υπουργός που στη συνέχεια ανακοίνωσε και μία ευχάριστη είδηση. Ανακοινώνω πως σε ένα μήνα από τώρα, η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι έτοιμη. Σε ένα μήνα θα κάνουμε τα εγκαίνια»

Σημειώνεται πως ο αρχικός σχεδιασμός τοποθετούσε την έναρξη του προπονητηρίου για τον Μάρτιο που μας πέρασε. (σύμφωνα με τις εξαγγελίες του κου Αυγενάκη, προκατόχου του κου Βρούτση)

 

 

 

 

Μοιραστείτε το…