Ανακοίνωση – κάλεσμα σε κινητοποίηση του Συλλόγου Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού για πλειστηριασμούς

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με προγραμματισμένες κινητοποιήσεις για πλειστηριασμούς Σύλλογος Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού

Συμπολίτισσες –συμπολίτες

Το Δ.Σ. του συλλόγου, καλεί τα σωματεία, τους φορείς της πόλης μας να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν τις
επόμενες μέρες.

Ιδιαίτερα καλούμε όλους τους οφειλέτες που έχουν δάνεια κόκκινα ή νιώθουν ότι τελικά δε θα καταφέρουν να τα αποπληρώσουν, να πυκνώσουν τις γραμμές των σωματείων, να έρθουν σε επικοινωνία με την επιτροπή.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, μόνο ο συλλογικός αγώνας μπορεί να σώσει τα σπίτια του λαού.

Η κινητοποίηση θα γίνει την Τετάρτη 31 Μάη στις 2μμ στη dovalue στην Καλλιθέα, στο σταθμό του Ηλεκτρικού. Ο αγώνας για την προστασία της λαϊκής κατοικίας συνεχίζεται και θα γιγαντωθεί.

Οι πρωτοπόροι συνδικαλιστές, ο κάθε άνθρωπος που δεν ανέχεται την αδικία και τη βαρβαρότητα, να εκφράσει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του στους βιοπαλαιστές, εργάτες και επαγγελματίες που γίνονται λεία στις ορέξεις των αρπακτικών, να δημιουργηθεί ένα τοίχος αποτροπής υφαρπαγής του δικαιώματος στην κατοικία. Το κάθε σωματείο, η κάθε γειτονιά να γίνουν κάστρα του αγώνα.

Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε.

Αφού λοιπόν η αδικία έγινε νόμος, η αντίσταση είναι το καθήκον.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Την αναστολή όλων των πλειστηριασμών, την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας, κούρεμα χρεών, διαγραφή τόκων και πανωτοκίων, ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές, να σταματήσουν οι εκβιασμοί στους οφειλέτες, ρυθμίσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες με βάση τα σημερινά εισοδήματα των οφειλετών.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΙΟΣ
ΤΟ Δ.Σ.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μοιραστείτε το…