Ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών Χρήστου Π. Ηλιάδη για την υποψηφιότητα της Ευρώπης Κοσμίδη στην Περιφέρεια Αττικής.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Χρήστος Π. Ηλιάδης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την υποψηφιότητα της Ευρώπης Κοσμίδη στην Περιφέρεια Αττικής:

Ανακοίνωση Υποψήφιου Δημάρχους Χρήστου Π. Ηλιάδη

Με ανακοίνωσή της, σήμερα 8/8/2023, η κυρία Ευρώπη Κοσμίδη, εκλεγμένη περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και πρώην Εντεταλμένη Σύμβουλος τεχνικών έργων, ανακοίνωσε την πολιτική της απόφαση να συνεχίσει τον αγώνα της για την ανάπτυξη των Αχαρνών και την έξοδο από το τέλμα και την παρακμή στα οποία έχουν οδηγηθεί με ευθύνη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, από την θέση μάχης στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Νίκου Χαρδαλιά.

Είναι προφανές ότι, την ίδια στιγμή, αποσύρει και την υποψηφιότητα της ως Δήμαρχος Αχαρνών. Αυτή η επιλογή, σε οποιαδήποτε περίπτωση, δεν ακυρώνει στο παραμικρό την τεράστια συμβολή της στον αγώνα για αλλαγή και ανατροπή στον Δήμο Αχαρνών, καθώς και τον προσωπικό της αγώνα για την διασφάλιση κονδυλίων για κρίσιμες υποδομές στον πολύπαθο Δήμο μας.

Δυστυχώς, είχε την ατυχία να προσκρούσει στην ανικανότητα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, η οποία -επί τέσσερα χρόνια -δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει στο ελάχιστο αυτούς τους πόρους και, σε όποιες περιπτώσεις τα κατάφερε ο Δήμαρχος, επιχείρησε να καρπωθεί αυτός, την “πατρότητα” των έργων.

Η κυρία Κοσμίδη είναι παιδί των Αχαρνών και έχει αποδείξει την αγάπη της για τον τόπο μας, έμπρακτα. Αυτό, με καθιστά βέβαιο, ότι εφόσον ο συνδυασμός της αναδειχθεί νικητής των περιφερειακών εκλογών, η ίδια θα έχει καθοριστικό ρόλο και επιρροή στα τεκταινόμενα. Με απλά λόγια, ως αυριανός Δήμαρχος Αχαρνών την θεωρώ πολύτιμη αρωγό της υλοποίησης του προγράμματος μας, το οποίο θα αλλάξει τις Αχαρνές για πάντα.

Της εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο πολιτικό της εγχείρημα και δεν ξεχνώ ότι ως υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών εργάστηκε ακάματα για την ανατροπή της αποτυχημένης απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, άρα προς την ίδια κατεύθυνση με την παράταξή μου “Αχαρνές για όλους”
.”

Μοιραστείτε το…