Ανανεώσεις και μεταγραφές για την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μεταγραφές και ανανεώσεις διακεκριμένων παιχτών ενισχύεται το ρόστερ της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών

Πιο συγκεκριμένα:

Ανανέωσε ο Νικόλας Παγωνίδης!
Ο Νικόλας Παγωνίδης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών. Ο 20χρονος play maker, διακρίνεται για το ταλέντο, την εργατικότητα και τον άριστο χαρακτήρα του, στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με την φιλοσοφία της ομάδας.

Αποκτήθηκε ο Ανδρέας Χρονόπουλος!
Ο σύλλογός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Χρονόπουλου. Ο έμπειρος γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Πετρούπολης, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μαρούσι, Άμιλλα Ολυμπιάδα κτλ
ο Ανδρέας είναι χαρισματικός σκόρερ και ιδιαίτερα αθλητικός και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα που σχεδιάζει ο coach Κακαλιάς.

Μπάμπης Αθανασάκης: Η “σημαία” παρέμεινε στον ιστό της!
Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών ανακοίνωσε την παραμονή του Μπάμπη Αθανασάκη στην ομάδα! Η καριέρα του Μπάμπη είναι γνωστή στον μπασκετικό κόσμο, καθώς επίσης και η ποιότητά του ως άνθρωπος. Σίγουρα η παρουσία του στην ανδρική ομάδα είναι τεράστιας σημασίας, καθώς η προσφορά του τόσο αγωνιστικά όσο και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου είναι υπερπολύτιμη.

Επέστρεψε ο Γιώργος Μπατιστάκης!
Τέλος ο Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα του Γιώργου Μπατιστάκη. Ο δυναμικός center, αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις κοντά στο καλάθι, καθώς τόσο η εμπειρία του όσο και οι ικανότητές του, είναι πολύτιμα συστατικά για τον σχεδιασμό της φετινής ομάδας, κάτι που φάνηκε και στην προηγούμενη θητεία του στον σύλλογό, όπου είχε βοηθήσει πάρα πολύ στην άνοδο μας στην Α’ ΕΣΚΑ.

Μοιραστείτε το…