Αναστασία Μουστακάτου και Εμμανουέλα Μασούρου υποψήφιες για τον 2ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό τραγουδιού μουσικών με αναπηρία όρασης (πως θα ψηφίσετε)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αναστασία Μουστακάτου και η Εμμανουέλα Μασούρου είναι υποψήφιες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο 2ο παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού για μουσικούς με αναπηρία όρασης, “International Low-Vision Song Contest – ILSC 2023”, ο οποίος θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (KEAT) το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα θα το ψηφίσει το κοινό και σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες ψηφοφορίας.

Το διαγωνιστικό κομμάτι για την ανάδειξη της εκπροσώπησης της Ελλάδος στον 2ο διαγωνισμό «International Low-Vision Song Contest» μόλις ξεκίνησε!

Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τον 2ο διαγωνισμό «International Low-Vision Song Contest», το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) ως εταίρος της διεξαγωγής του διαγωνισμού τραγουδιού, ανακοινώθηκαν τις πέντε υπέροχες υποψηφιότητες, τις οποίες από σήμερα μπορείτε να ακούσετε στο YouTube μέσω του καναλιού που έχει δημιουργηθεί για αυτόν και μόνο το σκοπό.

Συμμετοχή 1: Fear-less Realistis Ft Darkskyla prod by Kyrous x ΝΤΣ

Συμμετοχή 2: My own disaster, Λουκία Κιρκινέζη, Γιάννης Βίτσος, Αναστασία Αξαοπούλου, Ματίνα Γιάτσου

Συμμετοχή 3: Αυτό που λέει η καρδιά σου (What your heart says), Αναστασία Μουστακάτου

Συμμετοχή 4: Στου Ουρανού (Ειρήνη), Ειρήνη Σταίου

Συμμετοχή 5: Τα σημάδια των καιρών, Ιωάννης Κόζαρης

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες:
https://www.youtube.com/channel/UCZraMnwCjV2kX-cKOhNnqQA

Η ψηφοφορία ξεκινά από τις 10 Μαρτίου 2023 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στον εξής σύνδεσμο:

https://tinyurl.com/yxrssv6r

Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μια φορά κάνοντας χρήση συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Προκειμένου δε η ψηφοφορία και η όλη διαδικασία να παραμείνει αδιάβλητη, θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση των στοιχείων σας μέσω e-mail. Για το λόγω αυτό, ενδεχομένως σας ζητηθεί η επιβεβαίωση μέσω εικόνας ή ηχητικού μηνύματος ότι δεν είστε ρομπότ.

Η αγωνία θα κορυφωθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, οπότε κατά τη διάρκεια του ελληνικού τελικού που θα διεξαχθεί στο ΚΕΑΤ στις 5:30 μ.μ., και αφού θα έχει λήξει η ψηφοφορία, θα έχουμε την ανακοίνωση της ελληνικής συμμετοχής.

 


 

Ακούστε το Τραγούδι “Αυτό που λέει η καρδιά σου” της Αναστασίας Μουστακάτου

Μουσική: Αναστασία Μουστακάτου
Στίχοι: Αναστασία Μουστακάτου
Ερμηνεία: Αναστασία Μουστακάτου
Κιθάρα: Αναστασία Μουστακάτου
Βιολί: Εμμανουέλα Μασούρου
Ηχογράφηση: Τάσος Μπιμπίκος
Επεξεργασία βίντεο: Ελένη Μουστακάτου

Μοιραστείτε το…