Άνω Λιόσια: 30χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα του σχεδόν δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Άνω Λιόσια και μάλιστα ήταν τέτοιο το θράσος του άνδρα που δε δίστασε να χτυπήσει τη γυναίκα του 100 μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης και θύμα μια 28χρονη γυναίκα την οποία ξυλοκόπησε ο 30χρονος σύζυγός της στη μέση του δρόμου, επιχειρώντας παράλληλα να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του. Τις φωνές της κοπέλας άκουσαν αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από το Τμήμα Άνω Λιοσίων και έτρεξαν να τη βοηθήσουν.

Όπως τόνισε ο ένας αστυνομικός μιλώντας στο STAR, «η κυρία κάλεσε σε βοήθεια, ζητώντας μας να την πάρουμε από εκείνο το σημείο και να την προστατεύσουμε. Εκείνη τη στιγμή παρατήρησα πως η ίδια είχε τραύματα στο δεξί γόνατο, στο δεξί αντίχειρα, στο αριστερό μπράτσο και ήταν κοκκινισμένη η περιοχή του προσώπου της. Ταυτόχρονα ο δράστης, την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, εμποδίζοντάς τη να φύγει. Δεν συμμορφώθηκε στις εντολές μας να την απελευθερώσει και να παραδοθεί».

Παρά την πίεσή του, η 28χρονη κατάφερε να ξεφύγει και να πάει στους αστυνομικούς, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο 44χρονος πατέρας του δράστη, ο οποίος άρχισε να χτυπά με κλωτσιές το περιπολικό. Τελικά, πατέρας και γιος συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στις Αχαρνές, ενώ θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Πηγή : doxthi.gr

Μοιραστείτε το…