Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών ο Γεώργιος Μιχαηλίδης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Θλίψη  στις Αχαρνές και στις   οικογένειες  Σάββα  Κοσμίδη και  Μιχαηλίδη, καθώς  έφυγε από την ζωή, ο  στυλοβάτης των οικογενειών Γεώργιος  Μιχαηλίδης. Ο αποθανών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από εκατοντάδες  συμπολίτες μας   και σαν επαγγελματίας, κυρίως σαν άνθρωπος. Πλούσιο και αθόρυβο  επεγγελματικό και πλούσιο ανθρωπιστικό έργο.

Η Κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα   17 Ιουνίου 2024,  και  ώρα 12:00  στον  Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα του Νέο Νεκροταφείου Αχαρνών. 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας δούμε τις αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις, από την εγγονή Ευρώπη και τις δύο κόρες του Έλενα και Ανατολή.

Ευρώπη Κοσμίδη, Εγγονή :  « Παππού μου, σε σένα γράφω… ήσουν η καλύτερη παρέα μου από τότε που γεννήθηκα μέχρι σήμερα που έφυγες…14-06-2024. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.  Από σένα έμαθα πολλά που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα μου. Κυρίως το να παραμένω παιδί όσα χρόνια και αν περάσουν, ότι και αν έχω καταφέρει στη Ζωή μου, όπως έκανες και εσύ.  Σε Ευχαριστώ για την αγάπη που μου έδειχνες μέχρι τα βαθειά σου γεράματα.  Να έχει η ψυχή σου ΕΝΑ υπέροχο ταξίδι… Στο είπα  και προχθές στο λέω και τώρα.  ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ και αυτό δεν θα πάψει ποτέ. Είναι το αιώνιο συναίσθημα της ψυχής που παίρνουμε μαζί μας όταν φεύγουμε …. Και μένει για πάντα κοντά μας».

………………………..

Έλενα  Κοσμίδη, Κόρη  : «Αντίο Πατερούλη μου, Δύναμη μου, Αστέρι μου, θα μας φωτίζεις από ψηλά. Καλό παράδεισο».

………………………………..

Ανατολή Μιχαηλίδη  Κόρη : « Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα άρχοντα της καρδιάς μου….μου έφυγες σήμερα και πήρες μαζί σου ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Μου άφησες όμως τόσες όμορφες αναμνήσεις και την ευχή σου γλυκέ μου πατερούλη…..Καλό ταξίδι σ αγαπώ!!!».  

Αιωνία του η μνήμη!!!!

 

 

Μοιραστείτε το…