ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ∆ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρώτο δικό του, υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο απέκτησε ο ∆ήμος Αχαρνών και πλέον, οι υπηρεσίες υγείας προς το δημότη αναβαθμίζονται σημαντικά και ουσιαστικά.

Το ασθενοφόρο είναι έτοιμο να προσφέρει πρώτες βοήθειες ή άμεση διακομιδή στις υγειονομικές μονάδες όπου και όταν χρεια- στεί, σε κάθε γειτονιά των Αχαρνών. Η πόλη μας πλέον, είναι από τους λίγους ∆ήμους της Αττικής που διαθέτουν δικό τους ασθενοφόρο και η απόκτησή του ήταν αποτέλεσμα της συστηματικής και επίμονης προσπάθειας του ∆ημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού και της δημοτικής αρχής που εξασφάλισαν τη δωρεά της ∆Ε∆∆ΗΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως η ∆ημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (∆Η.ΚΕ.Α) με πρόεδρο τον Γιάννη Νίκα κάλυψε όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και το υγειονομικό υλικό του ασθενοφόρου.

Άλλωστε, η διασφάλιση της υγείας των δημοτών αποτελεί πρω- ταρχικό στόχο του ∆ημάρχου κ. Σπ, Βρεττού και το επόμενο βήμα είναι η άμεση λειτουργία των ∆ημοτικών Ιατρείων της πόλης μας.

«Η απόκτηση ασθενοφόρου για την κάλυψη των αναγκών των συνδημοτών μας αποτέλεσε μια από τις προτεραιότητες της διοίκη- σής μας και τα καταφέραμε. Μαζί με τα ∆ημοτικά Ιατρεία τα οποία θα λειτουργήσουν εντός του 2023 αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι η προάσπιση της υγείας των συμπολιτών μας αποτελεί για εμάς υπέρτατη αξία», δήλωσε ο ∆ήμαρχος Αχαρνών.

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *