Aυτοδιοικητικές εκλογές δήμου Αχαρνών 2023: Όλα τόσο νέα…ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ… (της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη
Αρθρογράφος – Επαγγελματίας BLOGGER
v.ch.maria@gmail.com

Σ’ αυτές τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Αχαρνών, δεν λείπει τίποτα που να μην μας είναι παλιό γνώριμο, σύνηθες, χιλιοχρησιμοποιημένο και πλήρως αποτυχημένο κατ’ επανάληψιν. Ισχυρότατη προς τούτο απόδειξις, οι δημαρχίες ΜΙΑΣ μόνον ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ και η πλήρης αποτυχία όλων έως σήμερα σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς διοίκησης και δράσης, ουδεμίας εξαιρουμένης.

Ας δούμε αναλυτικότερα αυτές τις παρωχημένες και ξεπερασμένες πρακτικές που εφαρμόζονται επακριβώς έως και σήμερα, παρ’ ότι έχουν περάσει …κοντά 20 χρόνια, ενώ όλα αλλάζουν, πράγματα “τρέχουν ιλιγγιωδώς” στον πλανήτη, ζούμε στην εποχή της τεχνολογικής προόδου και η Αχαρναϊκή αυτοδιοικητική – πάντα ίδια – δράκα ατόμων, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα απόλυτα κλειστό απολυταρχικό Αχαρναϊκό καθεστώς που ξεκίνησε στον τόπο από της εποχής δημαρχίας φωτιάδη και ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ απο τότε και σε κανένα απολύτως τομέα.

Βρωμεροί “δημοσιογράφοι”, που κανείς δεν τους γνώριζε πριν, πληρώνονται αδρά ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ για να κάνουν ΜΟΝΟΝ ένα συγκεκριμένο “έργο”: αυτό της παρακολούθησης της κλειδαρότρυπας των αντιπάλων και την καταγραφή σε ευτελή και αηδή έντυπα που τα αποκαλούν “εφημερίδες” κάθε βρωμιάς, σιχαμάρας, εμετού, ψεύδους και συκοφαντίας μπορεί να σκεφτεί ανθρώπινος νους.  

Τα απολυταρχικά καθεστώτα, των οποίων κραυγαλέα μικρογραφία αποτελεί η ώδε καθιερωμένη πάντα ίδια δράκα συντρόφων της οδού Φιλαδελφείας απολαμβάνει την ηδονή όλων των εξουσιών συγκεντρωμένων σε μία υπό τον έλεγχο πάντοτε μιας μόνον οικογένειας, αυτής στην οποία ανήκει ο εκάστοτε δήμαρχος και υπακούει στις εντολές των μελών -της οικογένειας – αγνοώντας παντελώς τους δημότες, τα δικαιώματά τους, τις ανάγκες της πόλης, τις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους που είναι εξαιρετικά σοβαρά αλλά παραμένουν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ άλυτα και θαμμένα σε συρτάρια του μεγάρου. Ο εκάστοτε “μονάρχης” παίρνει εντολές απο το κόμμα στο οποίο ανήκει και τις εκτελεί κατά γράμμα με πασιφανές και ..πασίγνωστο πλέον αντίτιμο, τον πλουτισμό του ιδίου και της οικογενείας του πρωτίστως και μετά των άλλων δορυφορικών, φιλικών προς τούτον ετέρων οικογενειών -τεσσάρων έως πέντε όλων κι όλων – με την απόλυτη κάλυψη κομμάτων, πολιτικών παραγόντων, υπουργών και στελεχών της Κεντρικής Εξουσίας, πράγμα που δικαιολογεί απόλυτα την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των πασίγνωστων σε όλη την γη εγκλημάτων τους, την ΕΠΑΡΣΗ και το ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ με τα οποία αντιμετωπίζουν τους δημότες.

Η κάθε “νέα” παράταξη, είναι μέρος της προηγούμενης αποσυντεθειμένης εν πολλοίς διοικούσης, με αποχωρήσεις.. ανεξαρτητοποιήσεις και ..συμπτύξεις! Έτσι, έχουμε με μαθηματική ακρίβεια κατ’ ευφημισμόν “νέες” παρατάξεις που αποτελούνται από όλα τα παλαιά…”εργαλεία”. Το αποτέλεσμα είναι να διοικούν εσαεί τα ίδια ακριβώς άτομα -στην σκηνή ή στο παρασκήνιο πολλοί από αυτούς- με τις ίδιες ακριβώς πρακτικές, το ίδιο εξοργιστικό στυλ έπαρσης και το ΜΗΔΕΝΙΚΟ έργο σε όλους τους τομείς δράσης και διοίκησης.

Η κάθε “νέα” παράταξη, είναι μέρος της προηγούμενης αποσυντεθειμένης εν πολλοίς διοικούσης, με αποχωρήσεις.. ανεξαρτητοποιήσεις και ..συμπτύξεις! Έτσι, έχουμε με μαθηματική ακρίβεια κατ’ ευφημισμόν “νέες” παρατάξεις που αποτελούνται από όλα τα παλαιά…”εργαλεία”.

Οι βρώμικες αντιπαραθέσεις μεταξύ υποψηφίων, οι ειρωνείες και ξαφνικά προκύπτοντα…”σκάνδαλα”, πασίγνωστα πολύ πριν χρησιμοποιηθούν ως “όπλα” πολιτικής εξόντωσης αντιπάλων.. κυριαρχούν στον πολιτικό ανταγωνιστικό προεκλογικό ορίζοντα.
Βρωμεροί “δημοσιογράφοι”, που κανείς δεν τους γνώριζε πριν, πληρώνονται αδρά ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ για να κάνουν ΜΟΝΟΝ ένα συγκεκριμένο “έργο”: αυτό της παρακολούθησης της κλειδαρότρυπας των αντιπάλων και την καταγραφή σε ευτελή και αηδή έντυπα που τα αποκαλούν “εφημερίδες” κάθε βρωμιάς, σιχαμάρας, εμετού, ψεύδους και συκοφαντίας μπορεί να σκεφτεί ανθρώπινος νους. Η συγκεκριμένη μερίδα “δημοσιογράφων” είναι γέννημα άρρωστων αυτοδιοικητικών εγκεφάλων που έχουν τον ίδιο ακριβώς τρόπο σκέψης και …δράσης με τους μισθοφόρους τους οι οποίοι πληρώνονται παχυλότατα ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ για μία μόνο βρωμερή αποστολή, όπως βρωμεροί είναι και οι ώδε αναφερόμενοι, τόσο οι εντολείς όσο και οι εντολοδόχοι.

Άρρωστα φανατικοί, με κάθε τρόπο ωφελημένοι του απολυταρχικού ώδε καθεστώτος και διαβιούντες πλουσιοπάροχα με τα χρήματα των Αχαρνέων δημοτών ως αναξιοκρατικώς προσληφθέντες, συμβασιούχοι, προμηθευτές, διπλοθεσίτες, οικογενειοβολεμένοι πάσης φύσεως, εργολάμποι, αποδέκτες του ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ που αποκαλείται χάριν ευφωνίας “ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ”, συνεργάτες παλιοί και…νέοι, οργιάζουν βρίζοντας και κατασυκοφαντώντας – τώρα και στα ΔΩΡΕΑΝ social media – κάθε διαφωνούντα δημότη με τον “ευεργέτη” και …”σιτιστή” τους δήμαρχο, αντιδήμαρχο και πάσης θέσεως αυτοδιοικητικό που τους ταϊζει, αντικαθιστώντας το…ανύπαρκτο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του δήμου, το οποίο ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ουσιαστικά ποτέ. Οι δημότες καταθέτουν ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ και αντί για τους …”κυβερνώντες” απαντούν χυδαιολογώντας οι…ως άνω ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ!! Δεν γνωρίζω ειλικρινά αν αυτό γίνεται και σε άλλους δήμους της Επικράτειας, εδώ πάντως είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ και “έτοιμοι να σκοτώσουν” στην κυριολεξία προκειμένου να υπάρχουν στην λίστα του δημάρχου για την ..επόμενη φαγανιάρα τετρα-πεντα-ετία…
Υποψήφιοι που θα έπρεπε να είχαν εξαφανιστεί από τον χάρτη αφού υπάρχουν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις ή νομικές εκκρεμότητες, κορδώνονται στο φακό σαν τα γύφτικα σκεπάρνια …σαν να μην συμβαίνει τίποτα και κανείς δεν τους αρχίζει με τις πέτρες, αφού σε αυτό τον δήμο Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, έλεγξε και ελέγχει και εφέτος για πολλαπλές παρατυπίες την νυν δημαρχία, χωρίς να έχει ΕΠΙΣΗΜΩΣ ανακοινωθεί κανένα απολύτως αποτέλεσμα έτσι ώστε οι δημότες να πάνε ενήμεροι στις κάλπες. Η “αόρατη χειρ” καθυστερεί την δικαιοσύνη ή υπάρχει σχετική εντολή καθυστέρησης, ώστε να προκάνουν τα “παιδιά του κόμματος” να βγουν από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να …ξαναεκλεγούν;

Έχουν απομείνει βλέπετε ατράνταχτες περιουσίες γης και αρκετοί άλλοι Αχαρναϊκοί θησαυροί προς άγραν των πάμπλουτων “οικογενειών” και μεσιτών Γης που πρέπει να φαγωθούν.

Ανάμεσα σε αυτό τον συρφετό, που νομιμοποιεί κάθε ανομία, λάμπει πολύ μικρός αριθμός καθαρών και αξιοπρεπών υποψηφίων που όμως…αποτελούν πραγματικά…ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ..

Αν εσείς..φίλτατοι αναγνώστες μου διακρίνετε κάποια αμυδρή – έστω – ελπίδα, κάνετε παρακαλώ τον κόπο να μου την γνωρίσετε.
Γιατί εγώ…ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ…

 

Μοιραστείτε το…