Χιλιάδες πιστών από όλη την Αττική στον εσπερινό του Αγίου Απόστολου Θαδδαίου, στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Αχαρνών

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

Χιλιάδες ευσεβών και φιλεόρτων χριστιανών, από όλους τους Δήμους της Αττικής, προσήλθε το απόγευμα της  Τρίτης  18 Ιουνίου 2025, στο παρεκκλήσιον του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο, του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου – Αχαρνών, στον  Πανηγυρικό Εσπερινό, τιμώντας την μνήμη του και ζητώντας την ευλογία του. 

Στην  μεγαλοπρεπή τελετή του Εσπερινού, χοροστάτησε ο Μητροπολιτικός Επίτροπος Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης  Ράπτης, ο οποίος  εκφώνησε και το διδακτικό  κήρυγμα του εσπερινού.  Συλλειτούργησαν μαζί του ο τακτικός εφημέριος του Ιερού Ναού π. Γεώργιος  Κορρές και ο π. Μιχαήλ.

Ο Πανηγυρικός εσπερινός  ολοκληρώθηκε , με τον  αγιασμό  της πληθώρας   αρτοκλασιών, που κάλυψαν τόσο το προαύλιο όσο και τους διπλανούς παράπλευρους χώρους  του Ναού.

Ανήμερα   Τετάρτη  19 Ιουνίου2024, θα τελεστεί  ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας με τον  εσπερινό και την  παράκληση του Αγίου, μετ’ αρτοκλασίας. 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το…