Χρ. Ηλιάδης: Θα τραβάμε με το ζόρι την Ευρώπη Κοσμίδη να επανέλθει στα κοινά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με διθυραμβικά, εγκωμιαστικά και άκρως κολακευτικά λόγια, μίλησε πρόσφατα δημοσίως για την πολιτικό μηχανικό και εκδότρια της Αχαρναϊκής, Ευρώπη Κοσμίδη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών και Θρακομακεδόνων, κ. Χρήστος Ηλιάδης.

Παρευρισκόμενος σε μεγάλη προεκλογική εκδήλωση σε γνωστό χώρο εστίασης των Αχαρνών, που διοργάνωσαν από κοινού οι δύο υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι, Ανατολή Μιχαηλίδη και Πόπη Κοσμίδη, ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε -μεταξύ άλλων- τα ακόλουθα:

«Η Ανατολή Μιχαηλίδη και η Πόπη Κοσμίδη είναι από τις παλιές οικογένειες του Δήμου Αχαρνών και χωρίς να έχουν πολιτευτεί ποτέ (ενεργά εννοώντας, ζητώντας να τις εμπιστευτείτε με τον σταυρό προτίμησης) πάντα πολιτευόντουσαν. Κι αυτό γιατί είναι από εκείνες τις οικογένειες που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα, καθώς πάντα ασχολούνταν με τα κοινά. Άλλωστε, και οι δύο, είναι συγγενείς με την πολύ ταλαντούχα και πολύ ικανή, Ευρώπη Κοσμίδη. Η οποία Ευρώπη αποφάσισε να ασχοληθεί και λίγο με την προσωπική της ζωή, να κάνει ένα μικρό εκλογικό διάλειμμα. Κάτι απολύτως σεβαστό και κατανοητό, αλλά είναι βέβαιο ότι θα επανέλθει κι αν είμαστε εμείς η νέα δημοτική αρχή, θα την τραβάμε με το ζόρι να επανέλθει…».

Μοιραστείτε το…