ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Σπ. ΒΡΕΤΤΟ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στον ∆ήμαρχο Σπύρο Βρεττό, σχολεία και σύλλογοι της πόλης.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές από τα παιδιά των συλλόγων, τη Φιλαρμονική και το ∆ημοτικό Ωδείο «πλημμύρισαν» το Γραφείο του ∆ημάρχου, ενώ την εορταστική ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εδέσματα.

Την έναρξη έκαναν οι μαθητές του 7ου ∆ημοτικού Αχαρνών. Ακολούθησαν ο Σύλλογος Κρητών και η Ένωση Ηπειρωτών με τις παραδοσιακές φορεσιές που είπαν τα κάλαντα του τόπου τους. Στη συνέχεια από το γραφείο του ∆ημάρχου πέρασαν ο Σύλλογος Πελοποννησίων και αντιπροσωπεία του ∆.Σ του Ομίλου Φίλων ∆ημοτικής Πι- νακοθήκης «Χρήστος Τσεβάς». Ποντιακά κάλαντα τραγούδησαν τα μέλη της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών και . Ακολούθησαν η Φιλαρμονική, ο Λαογραφικός Σύλλογος του Κόκκινου Μύλου, το Λύκειο Ελληνίδων και οι καθηγητές του ∆ημοτικού Ωδείου. Επίσης, ο ∆ήμαρχος Αχαρνών αντάλλαξε ευχές με παίκτες και μέλη της ∆ιοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αχαρναϊκού.

Πλαισιωμένος από αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής αρχής, ο ∆ήμαρχος Αχαρνών προσέφερε γούρια για τη νέα χρονιά και συνεχάρη τους συλλόγους για τη διατήρηση των εθίμων του τόπου μας.

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *