Δήμαρχος Αχαρνών και πάλι ο Σπύρος Βρεττός με εκκωφαντικό ποσοστό 70,75%

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο νυν Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Με την ενσωμάτωση στο 100% ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός επανεκλέγεται πανηγυρικά με ποσοστό 70,75% και 26.686 ψήφους καταλαμβάνοντας 28 έδρες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η παράταξη του Χρήστου Ηλιάδη συγκέντρωσε μόλις 15,55 % με 5.867 ψήφους και θα έχει 6 έδρες.

Ακολουθεί η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Βασίλη Τοπαλλιανίδη και ποσοστό 8,58 % με 3.238 ψήφους και 3 έδρες και η παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος στην παρθενική του παρουσία σαν υποψήφιος δήμαρχος έλαβε 3,73 % με 1.406 ψήφους, καταλαμβάνοντας 2 έδρες.

Ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης  δεν κατάφερε να λάβει έδρα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που σημαίνει ότι ο κ Γρηγοριάδης  θα απουσιάζει από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ύστερα από πολλά χρόνια που εκλέγεται συνεχώς.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός σε μήνυμα σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:Οι πολίτες μίλησαν με έναν απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο. Διατράνωσαν με ένα πρωτοφανές ποσοστό ότι οι Αχαρνές δεν γυρίζουν πίσω. Ψήφισαν ΝΑΙ. Στην πρόοδο, Στην ανάπτυξη, Στην εξωστρέφεια, Στην ενότητα, Στη συνεργασία. Ένα μεγάλο, ένα ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη σας. Θα δώσω όλη μου την ψυχή τα επόμενα πέντε χρόνια για κάνουμε τον Δήμο μας, τον πρώτο Δήμο σε όλη την Αττική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για τη στήριξη, στους συνεργάτες μου για τη βοήθεια και σε όλες και σε όλους τους υποψήφιους για τον αγώνα που έκαναν.  Από αύριο σηκώνουμε μανίκια και συνεχίζουμε τη δουλειά.  Ούτε μια μέρα χαμένη.Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ“.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Αχαρνές για όλους” κ. Χρήστος Ηλιάδης δεν κατάφερε να ανακόψει την δυναμική του νυν δημάρχου και στο μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: “Ο Αχαρναϊκός Λαός προσήλθε στην κάλπη και επανεξέλεξε Δήμαρχο τον Σπύρο Βρεττό. Η απόφασή του είναι σεβαστή, όπως και δικό μας δικαίωμα και χρέος είναι να αναδείξουμε τις αλήθειες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ως αξιωματική αντιπολίτευση τα επόμενα πέντε χρόνια. Δώσαμε σαν παράταξη “Αχαρνές για όλους” έναν μεγάλο και ειλικρινή αγώνα. Δυστυχώς, ο μηχανισμός του Δημαρχείου νίκησε.  Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες, όλους τους Δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και, φυσικά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους τους εθελοντές και εθελόντριες του προεκλογικού αγώνα. Έτσι είναι η Δημοκρατία. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα χωρίς την παραμικρή ανοχή απέναντι σε αυτή την καταστροφική Δημοτική Αρχή, από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο τέλος η αλήθεια πάντα δικαιώνεται. Συνεχίζουμε μέχρι την νίκη. Οι “Αχαρνές για όλους” ήρθαν για να μείνουν και να αγωνιστούν.

 

Μοιραστείτε το…