ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ : Εκλέχθηκαν οι εκπρόσωποι σε φορείς της Αυτοδιοίκησης και Επιτροπές του Δήμου

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογή μελών του Δήμου σε μια σειρά από φορείς της Αυτοδιοίκησης περιλάμβανε η 2η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου.

  1. Στην ΠΕΔΑ, το ανώτατο όργανο των δημάρχων της Αττικής, εκτός από τον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό ο οποίος συμμετέχει εκ θέσεως, εκλέχθηκαν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας οι: Μιχάλης Βρεττός, Νικόλαος Δαμάσκος, Δημήτριος Κωφός, Ευστάθιος Τοπαλίδης και Ευθύμιος Οικονόμου από τη δημοτική αρχή. Εκπρόσωπος στην ΠΕΔΑ από τον συνδυασμό «Αχαρνές για Όλους» θα είναι ο επικεφαλής, Χρήστος Ηλιάδης και από τη «Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών» η επικεφαλής Παναγιώτα Αγγελοπούλου.

 

  1. Στον ΣΥΝΠΑ (Σύνδεσμος Προστασίας Πάρνηθας), τον Δήμο θα εκπροσωπούν ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός και οι: Λαζάρου Βασίλης, Κωνσταντίνος Ρούσσας, Γεώργιος Σιδηρόπουλος, Γεώργιος Γιαμαρέλος και Θεόδωρος Συρινίδης από την αντιπολίτευση.

 

  1. Στον ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας-Πειραιά), εκπρόσωποι θα είναι οι: Γεώργιος Πετάκος, Μιχάλης Βρεττός, Νίκος Ξαγοράρης και Χρήστος Ηλιάδης.

 

  1. Στην Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου, πρόεδρος θα είναι ο Οδυσσέας Καμπόλης, Αντιπρόεδρος η Διονυσία Μπομπόνη, εκτελεστικά μέλη: οι Σωτήρης Μπίστας και Χαράλαμπος Ορφανίδης καθώς και μέλη οι: Γεώργιος Δέδες, Γιάννης Μίχας, Μαρία Μπούκη, Όλγα Παυλίδου και Ιωάννης Αβραμίδης.

 

  1. Στο Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» , τον Δήμο θα εκπροσωπούν οι: Χρύσανθος Κόνταρης και Ιωάννης Νίκας.

 

  1. Στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑΡΩΓΗ), πρόεδρος ορίστηκε η δημοτική σύμβουλος Όλγα Παυλίδου και μέλη οι: Βρεττού Κλειώ, Δημοτική Σύμβουλος, Ρήγα Μαρία (εκπρόσωπο του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας ΑΡΩΓΗ), Δίελα Ιωάννα, Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Αχαρνών, Έλλιοτ Ευαγγελία – Σοφία, Σιδέρη Αναστασία, Δαμιανού Αιμιλία, Κατσανδρή Ιωάννη και Ποιμενίδη Γεώργιο Δημοτικό Σύμβουλο.

 

  1. Στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, Πρόεδρος ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κατάρας και αντιπρόεδρος ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κων/νος Δαμάσκος.

 

  1. Στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, πρόεδρος ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Ευθυμιάδου-Τουμανίδου και αντιπρόεδρος ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μαντέλας.

Μοιραστείτε το…