Δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr στην Ανατολική Αττική και τον Δήμο Αχαρνών

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr στην Ανατολική Αττική, που διεξήχθη από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου 2023 σε δείγμα 1720 πολιτών, εκ των οποίων τα 1393 με την online έρευνα και τα 327 με την τηλεφωνική έρευνα, με ποσοστώσεις δήμων ώστε να συμπληρωθούν δείγματα τουλάχιστον 300 ατόμων για καθένα από τους δήμους που ερευνήθηκαν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα και αποτυπώνεται από τα σχετικά γραφήματα: Στον δήμο Αχαρνών Θρακομακεδόνων, καταγράφει προβάδισμα ο νυν δήμαρχος Σπ. Βρεττός, ο οποίος έχει μέτρια εικόνα (50% «λίγο ικανοποιημένοι από το έργο του), ενώ για την είσοδο στο β΄ γύρο παλεύουν ο Χρ. Ηλιάδης και ο Β. Τοπαλλιανίδης (Λαϊκή Συσπείρωση).

Οι ερωτήσεις της δημοσκόπησης που καταγράφονται στα γραφήματα είναι οι εξής;

1. Θεωρείτε ότι η εικόνα στον Δήμο σας είναι χειρότερη ή καλύτερη σε σύγκριση με την εικόνα που είχε πριν από τέσσερα χρόνια;

2. Πόσο ικανοποιημένοι είστε από το έργο του Δημάρχου σας;

3. Θεωρείτε ότι πρέπει να επανεκλεγεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές;

4. Σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι για τον Δήμο Αχαρνών – Θρακομακεδόνων οι παρακάτω υποψήφιοι, εσείς ποιον θα επιλέγατε;

Ταυτότητα της έρευνας: Μικτή (διαδικτυακή -80% και τηλεφωνική -20%) έρευνα προσωπικών ερωτηματολογίων σε ψηφοφόρους της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικού Τομέα Αθήνας από τον Διαδικτυακό τόποhttps://www.aftodioikisi.gr. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 1720 ερωτηματολόγια, εκ των οποίων τα 1393 με την online έρευνα και τα 327 με την τηλεφωνική έρευνα με ποσοστώσεις δήμων ώστε να συμπληρωθούν δείγματα τουλάχιστον 300 ατόμων για καθένα από τους δήμους που ερευνήθηκαν. Για τη διαδικτυακή συμπλήρωση του ερωτηματολογίου χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα Google Forms και το ερωτηματολόγιο παρέμεινε διαθέσιμο στο κοινό για χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερών, από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου 2023. Οι τηλεφωνικές συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2023.Τα δεδομένα αναλύθηκαν με τη χρήση του στατιστικού πακέτου SPSS, και τα εργαλεία ποσοτικής ανάλυσης που παρέχει το Microsoft Excel.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μοιραστείτε το…