Δίψα για αποκριάτικο ξεφάντωμα στις Αχαρνές μετά από Πανδημία και… Καραντίνες

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ψυχή τους γλέντησαν οι δημότες των Αχαρνών στη μετά-Covid εποχή. Η κοινωνική αποστασιοποίηση των προηγούμενων ετών είχε σαν αποτέλεσμα μικροί και μεγάλοι κάτοικοι των Αχαρνών να βγουν στους δρόμους μαζικά, να ξεφαντώσουν και να “ρεφάρουν” για 2 χρονιές που τα αποκριάτικα γλέντια χάνονταν στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για μια ακόμη χρονιά οι Τοπικοί Πολιτιστικοί και Εξωραϊστικοί Σύλλογοι των Αχαρνών αλλά και Σύλλογοι Γονέων και φυσικά οι εργαζόμενοι του Δήμου Αχαρνών, “έβαλαν πλάτη” και πέρα από την αναβίωση παραδοσιακών εθίμων απέδειξαν ότι τα καταφέρνουν μια χαρά και με τα “μοντέρνα” ξεφαντώματα και ότι αποτελούν βασικούς πυλώνες για τη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Αχαρνών νοίκιασε άρματα και στολές από τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη, τα οποία παραχώρησε στους Συλλόγους και αυτοί με τη σειρά τους έβαλαν το κέφι και έδωσαν παλμό στην παρέλαση αρμάτων που επανήλθε στις Αχαρνές μετά από αρκετά χρόνια.

Αντίστοιχες εικόνες απέραντης χαράς και κεφιού είχαμε και στην Κεντρική Πλατεία, με την Κατερίνα Στικούδη, το συγκρότημα KINGS και τον Γιώργο Τσαλίκη να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στον απόηχο του γλεντιού η ευχή είναι να αφήσουμε πίσω πανδημίες και παρόμοιους περιορισμούς και να βρίσκουμε πάντα αφορμές για χαρές και γλέντια.

 

Μοιραστείτε το…