Δυναμική και αποκαλυπτική η παρέμβαση της Ευρώπης Κοσμίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Πανόραμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών η Ευρώπης Κοσμίδη, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής αλλά και Πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις σε Πανόραμα Αγίας Παρασκευής και Μποσκίζα”, ύστερα από παρότρυνση του προεδρείου του Συλλόγου Πανοράματος Αχαρνών.

Η Ευρώπη Κοσμίδη, αναφέρθηκε με στο πρόβλημα διακοπής του έργου στο Πανόραμα καθώς δεν έχουν συντελεστεί ακόμα όλες οι ρυμοτομίες. Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά: “Λυπάμαι που άκουσα τον Δήμαρχο να λέει πως είχε επικαιροποιήσει την μελέτη το 2019, η οποία όμως δεν προέβλεπε την ωρίμανση του έργου.
Για να καταλάβετε το μέγεθος του μπάχαλου, υπάρχει έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας που λέει πως έχουν συντελεστεί όλες οι ρυμοτομίες, το οποίο όμως όπως αποδείχτηκε στην πράξη είναι ψευδές και με τις καθυστερήσεις αυτές καθώς και την αλλαγή του φυσικού αντικειμένου τινάζεται στον αέρα η χρηματοδότηση που με κόπο φέραμε στον τόπο μας ως Περιφέρεια Αττικής.
Ομολογώ πως δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό στα εκατοντάδες έργα που χρηματοδοτούμε και παρακολουθώ ως Προέδρος της κοινής επιτροπής παρακολούθησης“.

Δείτε την τοποθέτηση της Ευρώπης Κοσμίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών:

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου Πανοράματος γίνεται αναφορά στην παρέμβαση του Συλλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

Η Ανακοίνωση του Δ.Σ. “Πανόραμα εν Δράσει”:

Ο Σύλλογός μας έκανε μια ομολογουμένως ηχηρή παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής μας και κυρίως να ζητήσει την επανεκκίνηση του έργου των ασφαλτοστρώσεων.

Παρά την άρνηση, την απαξίωση, τον χλευασμό και την περιφρόνηση που δεχθήκαμε από μερίδα δημοτικών συμβούλων και παρά τα ψευδή και υποτιμητικά σχόλια ότι δήθεν εξυπηρετούμε πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες, θεωρούμε ότι η παρέμβασή μας ήταν επιτυχημένη, καθότι ακούστηκε δημοσίως από τα πιο επίσημα χείλη, τόσο του κ. Δημάρχου Σπύρος Βρεττός όσο και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Δαμάσκου ότι το έργο θα προχωρήσει κανονικά και ότι θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τη μελέτη ενώ από τη μεριά του Δήμου θα γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες προκειμένου αυτό να ολοκληρωθεί άμεσα και με το σωστό τρόπο.

Θέσαμε τα ζητήματα έχοντας στο πλευρό μας δεκάδες κατοίκους της περιοχής μας, οι οποίοι μαχητικά διεκδίκησαν τα δίκαια αιτήματά μας. Σας ευχαριστούμε όλους θερμότατα για την παρουσία σας και την ενεργητική σας συμμετοχή.

Ευχαριστούμε επίσης όλες τις δημοτικές παρατάξεις που έλαβαν τον λόγο και υποστήριξαν τα δίκαια αιτήματά μας και ειδικότερα την υποψήφια Δήμαρχο, Νομαρχιακή Σύμβουλο Εντεταλμένη Έργων και Επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης του Έργου κ. Ευρώπη Κοσμίδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χρήστος Π. Ηλιάδης.

Αναμένουμε να δούμε πλέον αν η δημοτική αρχή θα τηρήσει τις υποσχέσεις της και αν θα ολοκληρωθεί άμεσα το έργο.
Θα βρισκόμαστε πάντα από κοντά και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις, όπως κάνουμε πάντα, και θα σας ενημερώνουμε.
Το δίδαγμα της σημερινής ημέρας πάντως ήταν ότι, όσο πιο πολλοί είμαστε, τόσο πιο πολύ ακουγόμαστε.

Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου “Πανόραμα εν Δράσει”

Μοιραστείτε το…