ΕΔΩ ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…!!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το επόμενο στοίχημα: Μπαίνουμε σε έτος τριπλών εκλογών

Τετραπλών αν θεωρήσει κάποιος δεδομένο πως οι εθνικές εκλογές την πρώτη Κυριακή δεν θα βγάλουν κυβέρνηση και θα έχουμε έναν «δεύτερο γύρο» μετά από έναν περίπου μήνα.

Την ίδια ώρα το φθινόπωρο του 2023 θα έχουμε και περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, η στιγμή που όλοι σωπαίνουν για να μιλήσει ο κυρίαρχος λαός και να βγάλει τους άρχοντες του.

Για εμάς στο Μενίδι οι εκλογές που έρχονται, όλες οι εκλογές, αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα. Κρίσιμο. Μετά από πολλά χρόνια που έχουμε ακούσει πολλά λόγια, έχουμε δει πως τα περισσότερα έχουν μείνει στα χαρτιά. Όχι όλα για να είμαι δίκαιη, αλλά πολλά.

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση στην μεγάλη εικόνα, έχει προσπαθήσει να βελτιώσει πολλά πράγματα, τα οποία οφείλω να πω δεν φτάνουν πάντα σε όλους τους κατοίκους. Είτε αφορούν την ασφάλεια, είτε την στήριξη των πιο ασθενών. Την ίδια ώρα η Περιφέρεια Αττικής, που έχω την

τιμή να είμαι εκλεγμένη σύμβουλος, έχει πάει πολλά βήματα εμπρός σε μικρά και μεγάλα έργα, αλλά ταυτόχρονα ακούω και την κριτική για λάθη και παραλείψεις και όσα δεν προλάβαμε να κάνουμε.

Προσωπικά προσπάθησα, ακόμα και σε τομείς που δεν έχω αρμοδιότητα, να βοηθήσω όσο μπορώ τον τόπο μου, το Μενίδι και όλη την Αν. Αττική. Ακούω, καταγράφω, είμαι παρούσα. Και μαζί προβληματίζομαι για το τι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε καλύτερα.

Τα μεγάλα στοιχήματα για το Μενίδι και την Αττική μας είναι μπροστά μας. Και θέλω να συνεχίσουμε να καταγράφουμε μαζί και να δίνουμε όσες λύσεις περισσότερες γίνεται.

Πριν 4 χρόνια σας είχα πει πως δεν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα, αλλά θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Με μεγάλη υπερηφάνεια σήμερα σας λέω πως το κάναμε πράξη. Και η προσπάθεια συνεχίζεται. Από όποιο μετερίζι και αν χρειαστεί.

 

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *