“Εδώ θα λέμε αλήθειες” της Ευρώπης Κοσμίδη: Πέρασαν 4 χρόνια χωρίς αντιπολίτευση!

ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράφει η Ευρώπη Κοσμίδη
Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών
Περιφερειακή Σύμβουλος – Εντεταλμένη Τεχνικών Έργων και Αθλητισμού Αττικής

 

Όσο σημαντική είναι η διοίκηση για έναν Δήμο, μία Περιφέρεια και μία Χώρα, άλλο τόσο σημαντική είναι και η αντιπολίτευση.

Η Δημοκρατία μας είναι έτσι δομημένη, που χωρίς αντιπολίτευση δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά καθώς η διοίκηση γίνεται ανεξέλεγκτη και χωρίς κανένα μέτρο. Δυστυχώς στον Δήμο Αχαρνών τα τελευταία 4 χρόνια ζούμε αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Η μείζων αντιπολίτευση να έχει συμπράξει με την Διοίκηση και η ήσσων αντιπολίτευση να είναι εντελώς απούσα έχοντας παραιτηθεί από τις αρμοδιότητες που της έδωσαν με την ψήφο τους οι πολίτες των Αχαρνών.

Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης είναι η Διοίκηση Βρεττού να θυμίζει περισσότερο Τουρκία, παρά Δήμο δυτικής χώρας, καθώς κάνει ό, τι θέλει, χωρίς να λογοδοτεί απολύτως σε κανέναν και για κανέναν λόγο.

Τα αποτελέσματα αυτής της κατάστασης είναι ένας Δήμαρχος που δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο εμφανίστηκε και ψηφίστηκε από τους Μενιδιάτες πριν 4 χρόνια: ο κ. Βρεττός έχει μεταλλαχθεί σε έναν αλαζόνα Δήμαρχο που έχει μάθει πλέον πως ό, τι και να κάνει δεν θα του πει κανείς όχι.

Ένας Δήμος χρειάζεται σωστή αντιπολίτευση για να λειτουργήσει καλύτερα, όπως και την ισορροπία. Και ανεξάρτητα ποιος θα κερδίσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές χρειάζεται να υπάρξει και ισχυρή αντιπολίτευση στην οποιαδήποτε διοίκηση.

Αυτό απαιτεί η Δημοκρατία και το καλό του τόπου μας.

 

Μοιραστείτε το…