“Εδώ θα λέμε αλήθειες” της Ευρώπης Κοσμίδη: Απαξίωση σε κάθε κοινωνική δομή του Δήμου

ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράφει η Ευρώπη Κοσμίδη
Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών
Περιφερειακή Σύμβουλος – Εντεταλμένη Τεχνικών Έργων και Αθλητισμού Αττικής

Από πού μπορεί να κρίνει κανείς έναν Δήμο και την επιτυχία του; Θα σας έλεγα από πολλά αλλά κυρίως από το πώς αντιμετωπίζει τους πιο ευάλωτους. Δυστυχώς στον Δήμο Αχαρνών η δημοτική αρχή του κ. Βρεττού έχει δώσε τα διαπιστευτήρια της.

Στο πρώτο θέμα της εφημερίδας μπορεί κανείς να διαβάσει για τις καταγγελίες που υπάρχουν τόσο για τα σχολικά κτίρια του Δήμου μας, όσο και για τις δομές πρόνοιας όπως είναι η στήριξη των οικογενειών που έχουν παιδιά με ανάγκες, όπως είναι ο αυτισμός.

Την ώρα που η αδιαφάνεια είναι ο κανόνας του Δήμου Αχαρνών, ο Δήμος έχει αφήσει εντελώς στην τύχη τους όλες τις βασικές δομές πρόνοιας. Θα προσθέσω λοιπόν στις επιτυχίες του Δήμου και το γεγονός ότι έχει αφήσει στην τύχη τους τα ΚΑΠΗ.

Στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα που κάνω ως επικεφαλής του συνδυασμού «Αχαρνές, αξίζουμε περισσότερα» έχω επισκεφτεί πολλά ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Η τρίτη ηλικία του Δήμου μας είναι παντελώς αφημένη στην τύχη της, με πολλούς συμπολίτες μας να λένε πως δεν έχουν καν φάρμακα.

Καλώ τον Δήμαρχο κ. Βρεττό να αφήσει το τάβλι που υπερηφανεύεται πως ξέρει και να πάμε μαζί σε κάποιο ΚΑΠΗ να ακούσουμε μαζί τι λένε οι ηλικιωμένοι. Αν και είμαι βέβαιη πως δε θα αποδεχτεί την πρόσκληση και θα συνεχίζει να πολιτεύεται κρυπτόμενος.

Από τους πολίτες όμως δεν μπορεί να κρυφτεί και θα το καταλάβει στις εκλογές. Εκεί που οι πολίτες των Αχαρνών θα δηλώσουν πως αξίζουν περισσότερα από μία δημοτική αρχή που έχει απαξιώσει κάθε κοινωνική δομή του Δήμου μας, αφήνοντας τους πολίτες στην τύχη τους.

Ειδικά τους πιο ευάλωτους στους οποίους δεσμευόμαστε πως θα είμαστε δίπλα ως δημοτική αρχή.

Μοιραστείτε το…