“Εδώ θα λέμε αλήθειες” της Ευρώπης Κοσμίδη: Κύριε Δήμαρχε: Το πάρτι τέλος!

ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράφει η Ευρώπη Κοσμίδη
Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών
Περιφερειακή Σύμβουλος – Εντεταλμένη Τεχνικών Έργων και Αθλητισμού Αττικής

Το πρώτο θέμα που αναδεικνύει σήμερα η Αχαρναϊκή με το πανηγύρι της ντροπής για τον Δήμο Αχαρνών στη Ζωοδόχο Πηγή, όπου ξοδεύτηκαν υπέρογκα ποσά χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο και χωρίς αυτά να αξιοποιηθούν υπέρ του Δήμου και των Δημοτών, αποδεικνύει την αναγκαιότητα της δημιουργίας της παράταξης μας “Αχαρνές, αξίζουμε περισσότερα”.

Η παράταξη μας βαθιά λαϊκή, χωρίς χρώματα και παρωπίδες, έρχεται να φέρει στον Δήμο Αχαρνών αυτό που του λείπει: την δικαιοσύνη και την αλήθεια.

Γιατί δεν γίνεται ο κ. Βρεττός βρίσκοντας ως άλλοθι ένα πανηγύρι, να σπαταλά έτσι τόσα χρήματα, με τέτοιο προκλητικό τρόπο και κανείς να μην μιλάει.

Προσωπικά νοιώθω περήφανη που η παράταξη μας και αυτή εδώ η εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας, δίνει με τόση καθαρότητα την μάχη της αλήθειας και της Δικαιοσύνης. Και αυτό θα κάνει ως το τέλος.

Η ερώτηση που έχω θέσει εδώ και αρκετές μέρες στον κ. Δήμαρχο δεν έχει απαντηθεί ακόμα: πόσο ακριβώς κόστισε το πανηγύρι, που βρήκε ως ευκαιρία για την κατασπατάληση τόσου χρήματος;
Αυτό που λείπει από τον Δήμο μας είναι 2-3 φανταχτερά ονόματα για να τραγουδήσουν ή πραγματικά έργα υποδομής που δεν έχουν γίνει;
Που είναι ο φωτισμός, που ανέδειξε πάλι η εφημερίδα μας πριν δύο εβδομάδες;
Που είναι τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι; Οι Παιδικές χαρές και τα σχολεία; Να ξέρει ο κ. Δήμαρχος πως από εδώ και στο εξής θα έχει αντιπολίτευση και πως το πάρτι του τελειώνει!

Μοιραστείτε το…