“Εδώ θα λέμε αλήθειες” της Ευρώπης Κοσμίδη: Συμβόλαιο με τους Μενιδιάτες

ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

της Ευρώπης Κοσμίδη
Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών
Περιφερειακή Σύμβουλος – Εντεταλμένη Τεχνικών Έργων και Αθλητισμού Αττικής

 

Πριν λίγες μέρες ήταν πρωταπριλιά και ως είθισται αυτή την μέρα λέγονται “επίσημα” τα πιο πολλά ψέματα. Το τονίζω το “επίσημα”, καθώς με λύπη μου διαπιστώνω πως τα ψέματα είναι κανόνας στην πολιτική.

Έχοντας μετά από τόσα χρόνια πλήρη εικόνα για όσα συμβαίνουν στον Δήμο μας και την ευρύτερη Ανατολική Αττική, μπορώ να πω με πάσα βεβαιότητα πως η πολιτική δεν γίνεται με το βλέμμα στο τι μπορούμε να αλλάξουμε, αλλά με το τι ακούγεται ωραίο. Η δική μου υποψηφιότητα δεν θα ακολουθήσει αυτό τον δρόμο.

Τους 6 μήνες που απομένουν έως τις εκλογές ο συνδυασμός “Αχαρνές, αξίζουμε περισσότερα” θα δώσει στον λαό του Μενιδίου, ένα πλήρες πρόγραμμα με το τι σχεδιάζουμε σε όλους τους τομείς, πλήρως εφαρμόσιμο.

Η πολιτική μας δεν είναι να πούμε πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν, αλλά να κάνουμε ένα “συμβόλαιο” με τους πολίτες του Μενιδίου και όσα μετρημένα υποσχεθούμε να γίνουν πράξη στο τέλος της επόμενης θητείας. Την λέξη “συμβόλαιο” δεν την χρησιμοποιώ τυχαία.

Έτσι έχω μάθει να πολιτεύομαι όλα τα χρόνια και αυτό θα κάνω και τώρα.

Το ίδιο πρεσβεύει και όλη η ομάδα του συνδυασμού μας: είναι άνθρωποι απλοί και καθημερινοί που πλέον αποκτούν φωνή. Ο συνδυασμός μας έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες και θα το πετύχουμε γιατί έχουμε μάθει να λέμε αλήθειες!

 

 

Μοιραστείτε το…