Εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”: Όργιο αδιαφάνειας στον Δήμο Αχαρνών!

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Κυριακάτικο φύλλο της 23 Ιουλίου 2023 της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” στο εξώφυλλο του κάνει λόγο για “Όργιο αδιαφάνειας στον Δήμο Αχαρνών!” αναφερόμενο στο πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που εκδόθηκαν το 2022 σχετικά με την οικονομική διαχείριση στον Δήμο Αχαρνών.

Η Εφημερίδα κάνει λόγο για πόρισμα “Κόλαφο” σε ό,τι αφορά τη χρηστή και διαφανή οικονομική διαχείριση του Δήμου Αχαρνών.

Η Εφημερίδα κάνει λόγο για πόρισμα “Κόλαφο” σε ό,τι αφορά τη χρηστή και διαφανή οικονομική διαχείριση του Δήμου Αχαρνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Όπως προκύπτει από την έκθεση, από τον έλεγχο καταδείχθηκαν άκρως προβληματικές διαδικασίες οι οποίες ακολουθήθηκαν, με αποτέλεσμα υπέρογκα κονδύλια να καταλήξουν -κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες με την πρόφαση του κατεπείγοντος- σε τσέπες ημετέρων“.

Από το ρεπορτάζ της εφημερίδας προκύπτει ότι τα “αγκάθια” αποτελούν οι απ’ ευθείας αναθέσεις για τη συντήρηση και επισκευή οχημάτων συνολικού ποσού 465.738,74 ευρώ, αλλά και η κατάτμηση προμηθειών στο όριο κάτω των 30.000 ευρώ, ώστε να αποφεύγεται η διαγωνιστική διαδικασία και να “προχωρούν” οι προμήθειες με απ’ ευθείας αναθέσεις.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από την Εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”:

 

 

Μοιραστείτε το…