Εγκαίνια του ΔημοτικοΜύ Κτηνιατρείου Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022. Πρόκειται για το πρώτο αδειοδοτημένο Δημοτικό Κτηνιατρείο στην Αττική, το οποίο λειτουργεί στο Καματερό επί της οδού Θεσσαλονίκης 5.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε: Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ολοκλήρωσε τη δημιουργία του πρώτου Δημοτικού Κτηνιατρείου. Ένα σπίτι για τα αδέσποτα ζωάκια συντροφιάς, όπου θα μπορούν να περιθάλπονται, αλλά και να βρίσκουν τροφή και ένα ζεστό περιβάλλον φροντίδας.

Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να γίνει, η υλοποίηση του Δημοτικού Κτηνιατρείου, όπου βρήκαν ένα προσωρινό σπίτι, μέχρι την τελική τους υιοθεσία, οι πιο πιστοί μας φίλοι, τα ζωάκια συντροφιά. Την προσπάθεια αυτή έχουν πλαισιώσει δεκάδες εθελοντές και φιλοζωικά σωματεία, στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Η αστική διάταξη των σύγχρονων πόλεων, ο υπερπληθυσμός των ανθρώπων αλλά και η έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στα δικαιώματα των ζώων τα προηγούμενα χρόνια, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα με ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων ζώων εντός και εκτός

 

Μοιραστείτε το…