Εντυπωσιακή συγκέντρωση της υποψήφιας Δημάρχου Ευρώπης Κοσμίδη

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 700 άτομα έδωσαν το παρών στην δυναμική εκδήλωση που πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη με αφορμή τα γενέθλια της.
Η εκδήλωση αποτέλεσε την άτυπη έναρξη του προεκλογικού της αγώνα, οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με την κ. Κοσμίδη να παρουσιάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση και από έναν νέο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού της «Αχαρνές, αξίζουμε περισσότερα». Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, που μίλησε με θερμά λόγια για την κ. Κοσμίδη, επαινώντας το έργο της στην περιφέρεια Αττικής ως εντεταλμένη τεχνικών έργων.

Ασφάλεια στην πρώτη γραμμή

Η κ. Κοσμίδη κατά την ομιλία της έδωσε μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια, που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τον Δήμο. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Και βέβαια, αξίζουμε περισσότερα στην ασφάλεια. Και σε αυτό θέλω να είμαι κάθετη. Κανένας γονιός δεν πρέπει να φοβάται να στέλνει το παιδί του στο σχολείο. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να σκέφτεται αν θα κυκλοφορεί χωρίς φόβο στους δρόμους μας. Καμία οικογένεια δεν πρέπει να αισθάνεται ανασφάλεια στο ίδιο της το σπίτι. Αυτή θα είναι μια μάχη που θα τη δώσουμε ενωμένοι, όλοι μαζί. Και η νέα δημοτική αρχή θα πρωτοστατήσει στην μάχη αυτή. Δεν θα δεχτούμε να ΜΕΙΝΟΥΜΕ πολίτες δεύτερης κατηγορίας, όπως μας θέλουν κάποιοι».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η κ. Κοσμίδη σημείωσε για την υποψηφιότητα της: «Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η απόφαση αυτή έρχεται επιτέλους στα χέρια μας.Έχουμε πλέον την δυνατότητα να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή και να πούμε «ως εδώ». Έτσι, αποφάσισα με το χέρι στην καρδιά, πώς αυτός είναι ένας αγώνας που θα ήθελα να δώσω μαζί σας, για όλους μας, ως υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών. Ένας αγώνας για να ξεριζωθεί η αδράνεια, η αδιαφορία, η απραξία. Ένας αγώνας για να διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας αναλογούν, αλλά δεν τα έχουμε πάρει τόσα χρόνια. Ένας αγώνας για όλα αυτά που αξίζουμε. Γιατί όλοι το ξέρουμε μέσα μας ότι αξίζουμε περισσότερα».

Η κ. Κοσμίδη έδωσε θερμές ευχαριστίες για την παρουσία του στην εκδήλωση στον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Πέππα, στον Χρήστο Θεοδωρόπουλο, Πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, στην υποψήφια βουλευτή Αν. Αττικής Κατερίνα Κατσιμπάρδη, στον Γιάννη Γρήγοριαδη, πρ. Πρόεδρο δημοτικου σύμβουλιου Αχαρνων, στον Χρήστο Χαλκίδη πρ. δημοτικό σύμβουλο, την Υποψ. Βουλευτή Ανατ. Αττικής με το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και συντοπίτισσα Μαρια Ναυροζίδου καθώς και τον πρόεδρο ΝΕΩΝ Αυτοδιοικητικών Ελλάδος και υποψ. Βουλευτή με την ΝΔ Νεκτάριο Καλαντζή καθώς και στον κ. Θόδωρο Τσουρουλά διοικητή του ογκολογικού νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι. Επίσης στους επιχειρηματίες του τόπου μας: Τσελαλίδη Στάθη , Αποστολή Μουρούτη , Νίκο Ζούμα, Χάρη και Νίκο Αλεβιζοπουλο και Γιώργο Κυπαρίσση.

Θερμές ευχαριστίες έδωσε ακόμα στον επιχειρηματία Σταμάτη Χρήστου για την άψογη διοργάνωση τον Γιώργο Αποστολοπουλο του Pleiades catering καθώς και τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικαι για το δώρο του να τραγουδήσει στην εκδήλωση.

Μοιραστείτε το…