Επανεξελέγη Πρόεδρος του ΣΥΝΠΑ, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών Βασίλης Λαζάρου

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

Πρόεδρος του ΣΥΝΠΑ εκλέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη θητεία ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών Βασίλης Λαζάρου κατά την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΣΥΝΠΑ και Δημοτικό Σύμβουλο υπενθύμισε στα μέλη του ΣΥΝΠΑ ότι οι Αχαρνές αποτελούν τον μεγαλύτερο Δήμο – μέλος του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπτυξη της Πάρνηθας και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την προστασία, την ανάδειξη και την ανόρθωση του «πράσινου πνεύμονα» της Αττικής. «Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας και νιώθουμε τυχεροί που το βουνό της Πάρνηθας με το οικοσύστημά του αγκαλιάζει την πόλη μας. Καλωσορίζω τον πρόεδρο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τους εύχομαι καλή δύναμη. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.», δήλωσε μετά το πέρας της διαδικασίας η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα. 

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία, συνεχάρη με θέρμη το νέο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του Μιχάλη Καλογερόπουλο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Φυλής με αξιοσύνη. Θερμά συγχαρητήρια έδωσε επίσης στον Πρόεδρο Βασίλη Λαζάρου και τα νέα μέλη της Διοίκησης του ΣΥΝΠΑ. 

Από την μεριά του ο Βασίλης Λαζάρου ευχαρίστησε για την επανεκλογή του όλους τους συμμετέχοντες και προϊδέασε για τις νέες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν για την Πάρνηθα σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Η πρώτη στις 24 Μαρτίου όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αναδάσωση στην Βαρυμπόμπη και η δεύτερη στις 7 Απριλίου με αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων με σύνθημα «Τρέχουμε για το βουνό μας – Τρέχουμε για την Πάρνηθα».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΠΑ που προέκυψε από τη διαδικασία έχει ως εξής Βασίλης Λαζάρου-Πρόεδρος, Μιχάλης Καλογερόπουλος (Φυλή)- Αντιπρόεδρος. 

Τακτικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχθηκαν: ο Πρόεδρος  Βασίλης Λαζάρου και οι Μάρκος Μάμας (από τον Δήμο Ασπροπύργου), Παναγιώτης  Τσούκας (Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής Μιχάλης Καλογερόπουλος είναι με ομοφωνία  ο νέος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου της Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ).από τον Δήμο Διονύσου)  και Αναπληρωματικό μέλος ο Γιώργος Παπαγιάννης (από τον Δήμο Ωρωπού).

Ο Δήμος Αχαρνών συμμετείχε στη διαδικασία με τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σιδηρόπουλο και τους Δημοτικούς συμβούλους Βασίλη Λαζάρου, Κώστα Ρούσσα και Θεόδωρο Συρινίδη, ενώ από τους άλλους δήμους-μέλη του Συνδέσμου, συμμετείχαν οι Δήμαρχοι: Φυλής Χρήστος Παππούς, Ασπροπύργου Γιάννης Ηλίας, Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Μιχάλης Καλογερόπουλος,  Ασπροπύργου Μάρκος Μάμας, Διονύσου Παναγιώτης Τσούκας και Ωρωπού Γιώργος Παπαγιάννης.

Μοιραστείτε το…