Επιχείρηση “σκούπα” της ΕΛ.ΑΣ Αχαρνές, Ζεφύρι και Αγία Βαρβάρα – 659 προσαγωγές και 20 συλλήψεις.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 03 έως 10 Ιουλίου 2023 σε ολόκληρη την επικράτεια, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας, οπότε και ελέγχθηκαν 156.605 άτομα και 115.924 οχήματα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, του ιστορικού κέντρου των Αθηνών, του Βραχατίου Κορινθίας, της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας, όπου το τριήμερο από 7 έως 9 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τακτικές και έκτακτες επιχειρησιακές δράσεις.

Ειδικότερα, στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα σε Αχαρνές, Ζεφύρι και Αγία Βαρβάρα, πραγματοποιήθηκαν:

• 1.539 έλεγχοι ατόμων
• προσήχθησαν 659 άτομα
• συνελήφθησαν 20 άτομα, μεταξύ των οποίων οι 7 για ναρκωτικά, 2 για ληστεία, 2 για κλοπή και 2 για παραβάσεις του νέου οικοδομικού κανονισμού
• βεβαιώθηκαν -38- παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Μοιραστείτε το…