Το απόλυτο viral έγινε η ανάρτηση της Υποψήφιας Δημάρχου Αχαρνών Ευρώπης Κοσμίδη ότι ο Δήμος Αχαρνών “δεν χρειάζεται δήμαρχο. Γυναίκα χρειάζεται”!

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απόλυτο viral έγινε η ανάρτηση της Υποψήφιας Δημάρχου Αχαρνών Ευρώπης Κοσμίδη ότι ο Δήμος Αχαρνών “δεν χρειάζεται δήμαρχο. Γυναίκα χρειάζεται”.

Η ανάρτηση της Ευρώπης Κοσμίδη “έπαιξε” και σχολιάστηκε από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites, αναδεικνύοντας την ως μια πρωτότυπη και ευρηματική πολιτική δήλωση.

Δείτε την ανάρτηση της Ευρώπης Κοσμίδη στο Facebook

Δείτε πως μετέφερε και σχολίασε την ανάρτηση της Ευρώπης Κοσμίδη το Ethnos.gr

Πηγή: ethnos.gr

Ο δήμος Αχαρνών, «δε χρειάζεται δήμαρχο» αλλά «γυναίκα», δηλώνει η υποψήφια δήμαρχος, Ευρώπη Κοσμίδη, η οποία έχει μπει δυναμικά στον αγώνα ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

«Μια τύπισσα που δεν θα την αγχώνουν οι ιστορίες με παρελθόν»

Η ίδια, επιχειρώντας να εξηγήσει το μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook, μάλιστα, ανέλυσε περαιτέρω τι μπορεί να κάνει μία γυναίκα στον δήμο Αχαρνών. «Μια γυναίκα που να τον γουστάρει τρελά, μια τύπισσα που δεν θα την αγχώνουν οι ιστορίες με παρελθόν. Κάποια από κείνες που τη βρίσκουν να περνούν τα δάχτυλά τους απαλά πάνω από σημάδια και ρυτίδες, χωρίς να ρωτούν πολλά πολλά», έγραψε και κατέληξε: «Μια θηλυκή παρουσία που θα ξέρει τα χούγια του και κυρίως, δεν θα τον φοβάται και δεν θα θέλει να τον ρημάξει».

Η Ευρώπη Κοσμίδη, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) ως Διπλωματούχα Πολιτικός Μηχανικός, με ισοτιμία διπλώματος Μaster Ομοταγών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και ειδίκευση στα Δομοστατικά έργα, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Δήμο Αχαρνών και στο Υπoυργείο Υγείας, ενώ ήταν υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 και του 2014. Σήμερα είναι Εντεταλμένη Σύμβουλος Τεχνικών Έργων στην Περιφέρεια Αττικής, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική».Δείτε πώς μετέφεραν και σχολίασαν την ανάρτηση της
Ευρώπης Κοσμίδη τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites:

 


Ακόμη και από την ηλεκτρονική εφημερίδα “Πελοπόννησος”

Μοιραστείτε το…