Ευρώπη Κοσμίδη: Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση σε περιοχές των Αχαρνών με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Όπως ανέφερε η Περιφερειακή Σύμβουλος και Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει χρηματοδοτώντας τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στις περιοχές των Αχαρνών, Πανόραμα, Μπόσκιζα και Αγία Παρασκευή.

Η κα Κοσμίδη έδωσε το “στίγμα” των εργασιών ασφαλτόστρωσης με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις εργασίες που γίνονται, με σκοπό να μειωθεί η όχληση των πολιτών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 από το απόγευμα έως και το βράδυ εργασίες ασφαλτόστρωσης έγιναν στις οδούς οδούς Καλοχωρίου, Αρτάκης, Βέλλιου και Βρασίδα στο Πανοραμα, ενώ τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί εργασίες στην περιοχή της Μπόσκιζας και συγκεκριμένα στις οδούς Μαρίας Πολυδούρη, Ουράνη και Τριών Ιεραρχών.

Η κα Κοσμίδη ως Περιφερειακή Σύμβουλος εξέφρασε την ικανοποίησή της γιατί οι δεσμεύσεις της Περιφέρειας Αττικής πριν από 4 χρόνια γίνονται πράξη, ενώ ως Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αχαρνές – Αξίζουμε Περισσότερα” διαβεβαίωσε ότι θα είναι απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες της ώστε να γίνουν όλες πράξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά “Σήμερα δεσμευόμαστε και αύριο υλοποιούμε!

 

Μοιραστείτε το…