Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών : Κοπή Πίτας, Ευχές και Γενική Συνέλευση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

Με συμμετοχή παλαιών και νέων μελών της Φιλότεχνης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στη Στέγη της Φιλότεχνης, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση.  Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Μελετέας, καλωσόρισε τα μέλη της Λέσχης με ευχές, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς 2023, που ήταν πλούσιος σε εκδηλώσεις, δημιουργικές δράσεις, και συνεργασίες με άλλους Συλλόγους της πόλης μας, που αφορούν τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε επίσης τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2023 και προϋπολογισμό του έτους 2024, που ανακοίνωσε η Ταμίας Κρεμασμένου Κατερίνα.

Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας που ακολούθησε, ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους.

 

Παρευρέθηκαν ο κ. Δημήτρης Δαμάσκος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, η κ. Μαρία Μπούκη πρώην Πρόεδρος της «ΑΡΩΓΗΣ» και νυν Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης Δόμησης του Δήμου μας, η κ. Βίκυ Καράμπελα – Μίχα εκπρόσωπος του κ. Οικονόμου Βασίλη βουλευτή Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής, ο κ. Καλατζής Δημήτρης από το Σύλλογο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η Ζεστή Αγκαλιά», η κ. Μίχα Μαρία Πρόεδρος του «ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΥ», η κ. Σίτσα Κατάρα από την ΙΛΕΑ.

 

Επίσης η κ. Εύα Μπάλλιου από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών, ο κ. Παναγιώτης Καζανάς Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Αχαρνών – Φυλής, οι κ.κ. Λαμπρινός Πλατυπόδης και Ηρακλής Γεωργιάδης πρώην Πρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων και ο κ. Δημήτρης Κουλουριώτης από το Σύλλογο «Εθελοντές Πάρνηθας», που ήταν και ο τυχερός αφού βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας που συνοδευόταν από το Επετειακό Λεύκωμα της Ι.Λ.Ε.Α. Το Επετειακό Λεύκωμα ήταν ευγενική προσφορά της «ΙΛΕΑ».

https://www.filotexni.gr/2024/03/blog-post_8.html

Μοιραστείτε το…