Φωτορεπορτάζ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφερειακή σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδη ,βρέθηκε στην Αγία Βαρβάρα για ένα ακόμα έργο που τελείωσε: Ένα ανοιχτό γήπεδο ευχαριστώντας τον
Περιφερειάρχη Ανδρέα Λεωτσάκο.

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, στον Βόλο με κεντρικό θέμα την Ισχυρή Αυτοδιοίκηση για μια καλύτερη Ελλάδα. Σκοπός όλων μας
είναι η ανάδειξη των δήμων σε ψηφιακές και σύγχρονες πό- λεις με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και σε αυτό το πλαίσιο θέτουμε τις Αχαρνές στο επίκεντρο των εξελίξεων!

Σύσκεψη με θέμα τις ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Αχαρνών, συγκάλεσε η Ευρώπη Κοσμίδη. Αφορούσε την περιοχή Αγ. Παρασκευής Πανοράματος – Μποσκίζας στις Αχαρνές. Με στό- χος όπως λέει να κάνουμε το Μενίδι ξανά… Αχαρνές.

Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα αυτοδιοίκησης κ. Στέλιο Πέτσα. Ανταλλάξανε απόψεις για την αυτοδιοίκηση αλλά και για τις Αχαρνές. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα έργα τα οποία είναι αναγκαία να πραγματοποιηθούν άμεσα. Όπως τούτο της εκκλησίας του Αγίου Βλάσση και της ανακατασκευής της κεντρικής πλατείας των Αχαρνών.

Σε εξέλιξη εργασίες για την κατασκευή πάρκου αναψυχής στην περιοχή της Λαθέας το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ. Το πάρκο θα περιλαμβάνει: Γήπεδο ποδοσφαίρου 8Χ8, Παιδική χαρά με σύγχρονα όργανα, -Χώρο πρασίνου, Αναψυκτήριο, Παγκάκια κιόσκια, Χώρο πάρκινγκ.

 

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *