Γιάννης Ξανθόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση του μετά την εμπλοκή του στο τροχαίο δυστύχημα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αναφέρει ο τραγουδιστής για το παιδί που χάθηκε μετά το τροχαίο.

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στις Αχαρνές. Ο ίδιος, το μεσημέρι της Τετάρτης 20/3 έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρεται στο συμβάν.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον.

Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη».

Τι είχε συμβεί

Τις πρωινές ώρες της 12ης Μαρτίου το τζιπ του τραγουδιστή προσπάθησε να αποφύγει αυτοκίνητο που παραβίασε το STOP και εξετράπη αριστερά της πορείας του προσκρούοντας πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο που επέβαιναν το θύμα 19 ετών και ένας ακόμη συνομήλικός του.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, οι οποίοι εκείνη την ώρα κατευθύνονταν προς τη δουλειά τους, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο να τραυματιστεί θανάσιμα και ο δεύτερος σοβαρά.

Μοιραστείτε το…