Γιώργος Καραµέρος: Γιατί θα είµαι υποψήφιος βουλευτής µε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τηλεφώνηµα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση να είµαι υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική στις προσεχείς εθνικές εκλογές ήταν πραγµατικά τιµητικό και µε βρήκε την περασµένη Παρασκευή να οδηγώ στη Λεωφόρο Καραµανλή.

Είναι η µόνη στιγµή που «έκανα δεξιά» για να µπορέσω να συνοµιλήσω µε τον Αλέξη Τσίπρα. Με τη χώρα να έχει βυθιστεί στον κατήφορο της διαφθοράς και της αισχροκέρδειας και την κυβέρνηση Μητσοτάκη να σφυρίζει αδιάφορα ξεκοκκαλίζοντας το δηµόσιο ταµείο, αισθάνθηκα την υποχρέωση να συνταχθώ αποδεχόµενος την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Μετά από 10 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και πολύ περισσότερα στη δηµοσιογραφία, είµαι τώρα κοντά σας ξεκινώντας από το γονεϊκό µου σπίτι στο Πανόραµα στο Μενίδι, υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική µε τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συµµαχία. ∆ιανύοντας την Τέταρτη δεκαετία της ζωής µου αισθάνοµαι ότι πλέον έχω την εµπειρία, τη διαχειριστική επάρκεια και την ορµή να εκπροσωπήσω τους συµπολίτες µου σε κορυφαίο επίπεδο. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, πιο ώριµος και µε τον Αλέξη Τσίπρα διορατικό έντιµο, χαρισµατικό και πιο έµπειρο στο τιµόνι, έχει πλέον ολοκληρωµένη πρόταση για Προοδευτική διακυβέρνηση µε σταθερότητα και δικαιοσύνη.

Η εκλογική περιφέρεια της ανατολικής Αττικής χρειάζεται ανανέωση και πιο δυναµική εκπροσώπηση και για όλους τους ∆ήµους της φυσικά για το περίπου µισό εκατοµµύριο κατοίκων της. Μεγάλη δύναµή της οι Αχαρνές: Από το Παλαιό Μενίδι µέχρι την Χαραυγή και τον Κόκκινο Μύλο και από τον Άγιο Άγιο Πέτρο µέχρι τους Θρακοµακεδόνες το Ολυµπιακό χωριό και το Τατόι αλλά και βέβαια όλες οι γειτονιές των Αχαρνών δικαιούνται δυνατή εκπροσώπηση και ∆ΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ στη βουλή σε κεντρικό επίπεδο.

Τόσο µέσα από τις φιλόξενες σελίδες στις «Αχαρναϊκής» σας καλώ να δώσουµε µαζί τη µάχη της Προοδευτικής παράταξης που κορµός της χωρίς λοξοκοιτάγµατα είναι µόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σε όλες τις µάχες που έχω δώσει στην αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθµού αλλά και στα µέσα ενηµέρωσης, αυτό γινόταν πάντα µε εντιµότητα, ευθύτητα, ενσυναίσθηση και συγκεκριµένο θετικό αποτέλεσµα. Ζητώ τη στήριξή σας µε ένα σταυρό προτίµησης για ανανέωση, µαχητική και δυνατή φωνή. Για έναν βουλευτή που θα ξεκινά από το Μενίδι, θα σηκώνει το τηλέφωνο του 24 ώρες το 24ωρο και θα φροντίζει για τα προβλήµατα και τις ανάγκες των ανθρώπων που τον εµπιστεύτηκαν µε την ψήφο τους.

Θα έχουµε την ευκαιρία από αυτή τη στήλη να εξειδικεύσουµε τις προτάσεις µας µέχρι τις εκλογές για τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τη µικρή και µεσαία επιχειρηµατικότητα τη νεολαία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες µου στον προσωπικό µου ιστότοπο karameros.gr Μαζί, µε τον ΣΥΡΙΖΑ στο Μενίδι, στην Ανατολική Αττική…

Μοιραστείτε το…