Η Ευρώπη Κοσμίδη αξιολογεί και αποτιμά το ξεκάθαρο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στις Αχαρνές

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ευρώπη Κοσμίδη κάνει μια σύντομη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Αχαρνών και εστιάζει στους λόγους τους οποίους ο νυν Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός επανεξελέγη με ένα σαφές και ξεκάθαρο αποτέλεσμα, το οποίο αγγίζει τα όρια του θριάμβου:

Διαβάστε όσα αναφέρει η Ευρώπη Κοσμίδη για την επανεκλογή του κου Βρεττού αλλά και για την επόμενη μέρα:

Ένα αναμενόμενο για μένα αποτέλεσμα στο Δήμο Αχαρνών. Δεν με ξάφνιασε. Και ας μη το ευχόμουν.
Και ας έβαλα όλες τις προσωπικές μου δυνάμεις για να αλλάξει την περίοδο που ήμουν υποψ. Δήμαρχος, -που όμως δεν έφταναν από μόνες τους- για να αλλάξουν το χθεσινό αποτέλεσμα.

Ευρώπη Κοσμίδη: Συγχαρητήρια λοιπόν για το αποτέλεσμα, αναμένουμε πολλά και θα κλείσω με μια ωραία ευχή για το καλό όλων μας προς τον Δήμαρχο: Ανέβασε τον πήχη Σπύρο!

Αποτέλεσμα που απορρέει,
1.από την παντελούς έλλειψη αντιπολίτευσης 4 ετών στο δημοτικό συμβούλιο,
2. από την πλήρη στήριξη τελικά του κόμματος της ΝΔ πριν αλλά και μετά τις βουλευτικές εκλογές,
3. από το “λίγο” έργο που υπερισχύει από το “καθόλου” έργο των προηγούμενων, για να είμαστε και ειλικρινής. (Δεν έχει σημασία που το δικό μου τον πήχη ούτε καν τον άγγιξε)
4. από την απόσυρση 7(!) εν ενέργεια σημαντικών δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης στα φετινά δημοτικά δρώμενα. Φαινόμενο πρωτοφανές που δεν παρατηρείτε πολύ συχνά. Σπάνια θα έλεγα. ΚΑΙ
5.από το πιο δυνατό ψηφοδέλτιο που έφτιαξε έναντι των υπολοίπων υποψηφίων από όλες τις πλευρές (διακομματικό κτλ.)

Σημασία δεν έχουν όμως τώρα όλα αυτά. Αυτά καταθέτονται για τα πρακτικά μιας τελικής πράξης. Σημασία έχει ότι ο κόσμος αποφάσισε. Και η απόφαση του είναι σεβαστή και ήταν όπως προανέφερα αναμενόμενη από μένα.
Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα!
Συγχαρητήρια λοιπόν για το αποτέλεσμα, αναμένουμε πολλά και θα κλείσω με μια ωραία ευχή για το καλό όλων μας προς τον Δήμαρχο: Ανέβασε τον πήχη Σπύρο!”

Μοιραστείτε το…