Η Ευρώπη Κοσμίδη το “τερμάτισε” για τον δήμο Αχαρνών: Δεν χρειάζεται δήμαρχο, αλλά… γυναίκα που να τον γουστάρει τρελά (πηγή: protothema.gr)

Χωρίς κατηγορία

Πηγή: Πρώτο Θέμα (protothema.gr)

To… λογοτεχνικό ύφος της υποψήφιας για τον δήμο Αχαρνών προκάλεσε αίσθηση

Κάθε μέσο επιστρατεύουν οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους να τους επιλέξουν με την Ευρώπη Κοσμίδου, την υποψήφια για τον δήμο Αχαρνών, να το «τερματίζει» καθώς σύμφωνα με την ίδια ο εν λόγω δήμος «δεν χρειάζεται δήμαρχο» αλλά «γυναίκα».

Επιχειρώντας, δε, να εξηγήσει το μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook, η κυρία Κοσμίδου προχώρησε σε μια «ανάλυση» για το τι θα προσφέρει μια γυναίκα στον δήμο Αχαρνών.

«Μια γυναίκα που να τον γουστάρει τρελά, μια τύπισσα που δεν θα την αγχώνουν οι ιστορίες με παρελθόν. Κάποια από κείνες που τη βρίσκουν να περνούν τα δάχτυλά τους απαλά πάνω από σημάδια και ρυτίδες, χωρίς να ρωτούν πολλά πολλά» έγραψε η Ευρώπη Κοσμίδου.

Για το κλείσιμο της ανάρτησής της η υποψήφια για τον Δήμο Αχαρνών επιμένει «θηλυκά» δίνοντας, όμως, και ένα στίγμα που ενδεχομένως να γίνεται πιο αντιληπτό για τις προθέσεις της αν βρεθεί στον δημαρχιακό θώκο.

«Μια θηλυκή παρουσία που θα ξέρει τα χούγια του και κυρίως, δεν θα τον φοβάται και δεν θα θέλει να τον ρημάξει» καταλήγει η Ευρώπη Κοσμίδου.

Δείτε την ανάρτηση της Ευρώπης Κοσμίδου:

Η Ευρώπη Κοσμίδη, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) ως Διπλωματούχα Πολιτικός Μηχανικός, με ισοτιμία διπλώματος Μaster Ομοταγών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και ειδίκευση στα Δομοστατικά έργα, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Δήμο Αχαρνών και στο Υπoυργείο Υγείας, ενώ ήταν υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 και του 2014. Σήμερα είναι Εντεταλμένη Σύμβουλος Τεχνικών Έργων στην Περιφέρεια Αττικής, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική».

Μοιραστείτε το…