Η παραίτηση της Αλεξάνδρας Παππά, από το Τοπικό Συμβούλιο και από Αντιπροέδρος Π.Κ.Θ.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις τελευταίες ημέρες με έκπληξη ακούω και διαβάζω δημόσιες τοποθετήσεις οι οποίες έχουν ενίοτε «πασπαλιστεί» με δόσεις υπερβολής και ανακρίβειες από ανθρώπους που υπηρετούν ένα θεσμικό ρόλο, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, με απώτερο σκοπό την διαστρέβλωση της αλήθειας και προσβολής προσωπικοτήτων που με αξίες και ηθική πορεύονται, ώστε να επωφεληθούν είτε την αλίευση ψήφων είτε να εκμηδενίσουν το οποίο έργο παράγουν κάποιοι οι οποίοι ουδέποτε έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από τις αξίες τους είτε μη έχοντας άλλο τρόπο να διαφημίσουν το δικό τους έργο υπερτονίζοντας το Εγώ τους!

Είναι λυπηρό να θέλουν κάποιοι να υποβαθμίζουν τα πάντα ,αρκεί να γίνεται το δικό τους και να μην μπαίνουν καν στο κόπο να αναλογιστούν ότι η πρόθεση μου είναι η ανάδειξη του πολιτισμού, των τεχνών και των επιστημών μέσω της ανάπτυξης και δημιουργίας δράσεων ώστε να επιτελείται ο βασικός σκοπός ύπαρξης ενός Πνευματικού Κέντρου. Αντί λοιπόν να ενωθούμε όλοι προς επίτευξη αυτού του σκοπού, κάποιοι προτιμούν να ασχολούνται να υποβιβάζουν το όποιο έργο και προσπάθεια γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον η εμπάθεια να τους οδηγεί να κρίνουν και να βγάζουν συμπεράσματα σύμφωνα με την δική τους στάση και συμπεριφορά!

Θα ήταν επίσης θεμιτό να με κρίνουν για την ικανότητα μου ή μη, την ποιότητα των υπηρεσιών μου, όσο και για πόσο καταβάλω τα μέγιστα στην προσπάθεια να επιτύχω να λάβει το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων ,την θέση που του αξίζει. Θεωρώ λοιπόν άδικη την επίθεση που δέχομαι αυτές τις ημέρες, παρόλο που αντιστάθηκα έως ένα βαθμό να βγω να απαντήσω σε φθηνές έως ανυπόστατες θεωρίες, αλλά ο μόνος λόγος που με οδηγεί να το κάνω τώρα είναι ότι έχω και εγώ το δικαίωμα να τοποθετηθώ .Επίσης το οφείλω εκτός από τον εαυτό μου, στην οικογένεια μου και τα παιδιά μου να αποκαταστήσω την τιμή και την υπόληψή μου. Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι έναν θεσμό όπως της οικογένειας, φαινομενικά δεν σεβάστηκαν πολλοί.

Επιπλέον δεν δύναται να ζητάμε τον σεβασμό τους θεσμούς , όταν εμείς οι ίδιοι δεν το τηρούμε, πόσο μάλλον όταν μπαίνουμε στον πειρασμό να δημοσιοποιούμε ιδιωτικές συνομιλίες για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις!

Τον σεβασμό τον κερδίζουμε θέλω να τους πω ,δεν τον απαιτούμε μη σεβόμενοι άτυπους κανόνες ηθικής και σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς πρώτα εμείς!

Η σοβαρότητα, η ειλικρίνεια, η δίκαιη στάση και η σωστή διαχείριση θεμάτων τα οποία προκύπτουν και καλούμαστε να επιλύσουμε, και όντας αντίθετοι για τους δικούς μας (προσωπικούς) λόγους, είναι προσόντα που οφείλουμε να κατέχουμε όσοι επιλέγουμε να υπηρετήσουμε τα κοινά.

Για όλα τα παραπάνω δηλώνω την πλήρη απογοήτευσή μου και έχοντας την ευθύνη να εκπροσωπώ όλες και όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, υποβάλω την παραίτηση μου από το σώμα του Τοπικού συμβουλίου και από την θέση του Αντιπροέδρου του Π. Κ. Θ. ως ένδειξη μη αποδοχής τέτοιων ατιμωτικών συμπεριφορών, υποκινούμενων που εμπεριέχουν ως και δόλο και που δεν εξυπηρετούν τον λόγο για τον οποίο κατέχουμε την θέση.

Ευελπιστώ στο μέλλον να υπάρξουν τίμια και ικανά άτομα να διεκδικήσουν και να αναλάβουν θέσεις ευθύνης που θα πρεσβεύουν μόνο την Ηθική, τα Ιδανικά και τις Αξίες, υπεράνω όλων.

Τέλος για επίλογο, εάν θέλετε, θα κάνω μια κατάθεση ψυχής για όσους δεν με γνωρίζουν προσωπικά, η οποία είναι ότι στην ζωή μου κύριο μέλημα μου είναι να πρεσβεύω την τιμιότητα ,την δικαιοσύνη, τον αυτοσεβασμό και την αυτοβελτίωση καθώς και να ακολουθώ αυτό που λέει η καρδιά μου χωρίς να αλλοιώνομαι, ώστε να είμαι παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μου

Μοιραστείτε το…