Η Σοφία Ζαχαράκη από την επίσκεψη σε καταστήματα του Μενιδίου: “Στηρίξτε τις τοπικές αγορές! Παντού!”

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Την τοπική αγορά του Μενιδίου επισκέφθηκε η Υφυπουργός Τουρισμού και Υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τη ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

Η κα Ζαχαράκη συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους των καταστημάτων και καταθέτοντας την αναντίρρητη διαπίστωση ότι “ο πραγματικός πλούτος της τοπικής αγοράς είναι οι άνθρωποί της”.

Όπως ανέφερε η κα Ζαχαράκη “Ικανότατες και ικανότατοι επαγγελματίες μας γνώρισαν τις επιχειρήσεις και τα ποικίλα προϊόντα τους. Δεν πρέπει να παραγνωρίζει κανείς, ωστόσο, πως πρόκειται για μια περιοχή που, μέχρι και σήμερα, έχει κληθεί να αντιμετωπίσει πολλές και πολυεπίπεδες προκλήσεις.  Πρόκειται για αυτές τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτούς τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν υπομείνει και αντισταθεί στις προκλήσεων τα έτη της κρίσης αλλά και που έχουν έρθει αντιμέτωποι με πολλά τοπικά ζητήματα. Συζητήσαμε για τα μέτρα που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας“.

Ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους των καταστημάτων, για τον επαγγελματισμό τους, την ποιότητα και τη διαφοροποίηση των προϊόντων που προσφέρουν, αναφέροντας πως “Είμαι αισιόδοξη πως στην τροχιά ανάπτυξης και οικονομικής σταθερότητας που έχει μπει η χώρα μας, η υπομονή τους θα βρει ανταπόκριση και οι προσπάθειές τους θα ευδοκιμήσουν ακόμα περισσότερο“.

Μοιραστείτε το…