Η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη για την απόσυρση της υποψηφιότητας Πατούλη και την ανακοίνωση της Υποψηφιότητας Χαρδαλιά

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αχαρνές – Αξίζουμε περισσότερα” Ευρώπη Κοσμίδη διατηρώντας διαχρονικά το χαρακτηριστικό του θάρρους της γνώμης σχολίασε την απόσυρση της υποψηφιότητας Γιώργου Πατούλη και την ανακοίνωση της Υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

Η κα Κοσμίδη αναφέρει σχετικά: “Τόσο ο Γιώργος Πατούλης όσο και ο Νίκος Χαρδαλιάς,, είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζω προσωπικά, εκτιμώ και σέβομαι.
Η πράξη του Περιφερειάρχη να αποσύρει την υποψηφιότητά του καταδεικνύει το ήθος του στην πράξει, αναδεικνύει την ουσιαστική έννοια της συγνώμης (κίνηση που αντίστοιχή της δυσκολεύομαι να θυμηθώ από πολιτικό τα τελευταία πολλά χρόνια). Και οι δύο έχουν να δώσουν πολλά από όποια θέση κι αν βρίσκονται στο μέλλον.
Είμαι περήφανη για το έργο της Περιφέρειας Αττικής στα Τεχνικά Έργα, στο οποίο συνέβαλα κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις.
Ο Δήμος Αχαρνών και Θρακομακεδόνων οφείλει την όποια θετική εξέλιξή του στις υποδομές και στη δουλειά που επιτελέστηκε την τελευταία 5ετία στον τομέα των τεχνικών έργων από την Περιφέρεια, κόντρα σε νοοτροπίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη αυτού του τόπου.
Είμαι πεπεισμένη πως αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τη νέα αρχή στη διοίκηση της περιφέρειας όπως και του Δήμου Αχαρνών.
Καλή δύναμη και καλό αγώνα!

Μοιραστείτε το…