Ινστιτούτο κατά των ναρκωτικών ίδρυσε ο Γιάννης Ραχωβίτσας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Το P.A.D.A. INSTITUTE είναι το πρώτο ινστιτούτο για την αντιναρκωτική δράση και φέρει τη «σφραγίδα» του Γιάννη Ραχωβίτσα.

Το P.A.D.A. INSTITUTE είναι πλέον το πρώτο ινστιτούτο για την αντιναρκωτική δράση και φέρει την σφραγίδα του Γιάννη Ραχωβίτσα, του ανθρώπου που ως αστυνομικός υπηρέτησε τον αγώνα για την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών.

Το Ινστιτούτο P.A.D.A. έβαλε τα θεμέλιά του και μπήκε σε τροχιά λειτουργίας. Στις 21/3 /2022  πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του P.A.D.A. με εκπροσώπους και φορείς από όλες τις κοινωνικές και επιστημονικές ομάδες για το ζήτημα των ναρκωτικών στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Ραχωβίτσας υπηρέτησε ως αστυνομικός, διοικητής ασφάλειας Αττικής, περιφερειακός διευθυντής της αστυνομίας και τέλος υπαρχηγός της, αλλά και ως επικεφαλής της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών (DEA) στην Ελλάδα.

Οι στόχοι του ινστιτούτου

  1. Η προαγωγή, προβολή και ανάπτυξη δραστηριοτήτων για την προστασία από τα ναρκωτικά.
  2. Η απενσωμάτωση από του πεδίου εκείνων των μορφών δράσης, που στοχεύουν την ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος.
  3. Η πραγματοποίηση και η διοργάνωση εκδηλώσεων.
  4. Η διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, ημερίδων, προγραμμάτων συμβουλευτικής υποστήριξης και επιμόρφωσης, ομιλίες, μαθήματα, συνέδρια και εργαστήρια.
  5. Η έκδοση βιβλίων, περιοδικών, φυλλαδίων, προγραμμάτων και γενικά εντύπων που έχουν σχέση με τη συνολική δραστηριότητα του ινστιτούτου.

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γιάννης Ραχωβίτσας, δήλωσε:

«Με Φίλους μου καταξιωμένους και με πολυετή εμπειρία σε διάφορους χώρους δράσης κατά των ναρκωτικών, άλλοι με τις επιστημονικές τους γνώσεις,άλλοι ρισκάροντας την ζωή τους και άλλοι με την υποδειγματική τους στάση στην Κοινωνία, ενώσαμε χθες τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας το ινστιτούτο P.A.D.A.- Αντιναρκωτική Δράση, με την φιλοδοξία να βάλουμε ένα λιθαράκι στον αγώνα για την προστασία των νέων από την μάστιγα των ναρκωτικών».

https://pada.org.gr/el/members

Μοιραστείτε το…