Ιωάννης Μουστακάτος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ανακοίνωσε ο γνωστός και διαπρεπής δικηγόρος της πόλης μας Ιωάννης Μουστακάτος.

Ο κ. Ιωάννης Μουστακάτος θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη “Νέα Αρχή για την Αττική”

Ο Ιωάννης Μουστακάτος γεννήθηκε το 1969 στις Αχαρνές . Αποφοίτησε το έτος 1987 από το Πειραματικό Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής με γενικό βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ» και ομιλεί άριστα Γερμανικά και Γαλλικά.

Το έτος 1993 κατέστη πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ», ενώ είναι πτυχιούχος του μεταπτυχιακού τμήματος του Ποινικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας εκπονήσει την μεταπτυχιακή του εργασία με Θέμα «Ηλεκτρονική Εγκληματικότητα».

‘Έχει πραγματοποιήσει εισηγήσεις σε διάφορες επιστημονικές ημερίδες, εκδηλώσεις και συνέδρια. Έχει παρακολουθήσει επιπλέον τον Επιστημονικό Σεμιναριακό Κύκλο που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με αντικείμενο α) Ζητήματα Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου και β) Η Δικαστική Προστασία στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Είναι μέλος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Αχαρνών και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος αυτής.

Παράλληλα είναι Αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αχαρνείς», ενώ υπήρξε μέλος του Συμβουλίου Πρόληψης Εγκληματικότητας (ΣΠΕ) του Δήμου Αχαρνών (απόφαση ΔΣ 794 /1999) και μέλος της Επιστημονικής Εταιρίας Διοικητικής Δικαιοσύνης. Η εντιμότητα, η ευθύτητα και η αγωνιστικότητα αποτελούν τα προσόντα που αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών.

Μοιραστείτε το…