Ιστορικό Λεύκωμα πρόκειται να εκδώσει ο Αχαρναϊκός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πλέον ιστορική και εμβληματική ποδοσφαιρική ομάδα των Αχαρνών, ο Αχαρναϊκός σκοπεύει να δημιουργήσει και να εκδώσει ένα Ιστορικό Λεύκωμα που θα αποτυπώνει την μακρά και ένδοξη πορεία της ομάδας.

Πρόκειται για ένα αξιέπαινο εγχείρημα της Διοίκησης της ομάδας και του Προέδρου της Άρη Ηλιάδη.

Ο Πρόεδρος της ομάδας του Αχαρναϊκού, Άρης Ηλιάδης γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, την πρόθεση της Διοίκησης της ομάδας, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε ιστορικά στελέχη και αθλητές της ομάδας να παράσχουν φωτογραφικό υλικό ή/και προσωπικές μαρτυρίες, για να αξιολογηθούν και να συμπεριληφθούν στο Ιστορικό Λεύκωμα του Αχαρναϊκού.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Προέδρου του Αχαρναϊκού Άρη Ηλιάδη:
Δεν νοείται ομάδα όπως ο Αχαρναϊκός , με τέτοια ιστορία , να μην μπορεί να μεταλαμπαδεύσει το παρελθόν του . Να μην μπορούν οι νέοι να μαθαίνουν την ιστορία του συλλόγου και να μην θυμούνται οι παλιοί για τις μεγάλες στιγμές που «έζησε» η ομάδα .
Έτσι σε συνεργασία με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας κύριο Αθανάσιο Παγώνα και τον ,για πολλά έτη , πρώην γραμματέα της ομάδας κύριο Σωτήρη Χριστοφόρου ετοιμάζουμε το λεύκωμα του Αχαρναϊκού μας ! Παρακαλούμε τους συνδημότες μας , τους φίλους της ομάδας αλλά και παλιούς παίκτες μας αν έχουν υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί , να μας το διαθέσουν για να εμπλουτιστεί όσο περισσότερο γίνεται η προσπάθεια που κάνουμε!
Όποιος θέλει να συμβάλει παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τον Γ.Γ. της ομάδας κύριο Βασίλη Πασιαλή στο τηλέφωνο 698 1754603

Μοιραστείτε το…