Καλό ταξίδι Αλεξάνδρα, καλή δύναμη Τάσο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάποιους από εμάς στην Αχαρναϊκή τα άσχημα νέα έγιναν γνωστά από το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου. Ο Τάσος Μπαλάσκας (μέλος της ομάδας μας) και γνωστός φωτογράφος στο Μενίδι, ταξιδεύοντας για Καππαδοκία είχε ένα σοβαρό συμβάν με την γυναίκα του Αλεξάνδρα, η οποία τελικά χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε ΜΕΘ στην Τουρκία.

Η αναστάτωση δεδομένη αλλά και η ελπίδα επίσης δεδομένη. Γιατί όλοι πίστευαν ότι ο Τάσος και η Αλεξάνδρα θα ξεπερνούσαν αυτό το εμπόδιο και θα επέστρεφαν στο σπιτικό τους, όπου τους περιμένουν 4 παιδιά, έχοντας για το μέλλον ακόμη μια περιπέτεια να διηγούνται.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είχαν καλή τροπή, για την ακρίβεια είχαν τη χειρότερη δυνατή τροπή. Η Αλεξάνδρα δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στον πένθος και τη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του ζευγαριού.

Μοιάζει δύσκολα πιστευτό, γιατί όλα αυτά συμβαίνουν σε έναν τόπο μακρινό, αλλά είναι γεγονός. Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και η ανάγκη για να πεις δυο κουβέντες συμπόνοιας είναι διάχυτη.

Ο Τάσος είναι απαρηγόρητος αλλά δεν παύει ακόμη και σε αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει να είναι ένα μεγάλος μαχητής της ζωής .

Πριν θρηνήσει έχει μια αποστολή να ολοκληρώσει: τον επαναπατρισμό της σωρού της αγαπημένης τους Αλεξάνδρας, από τα βάθη της Τουρκίας πίσω στην Ελλάδα και στο Μενίδι.

Όσοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες περιπτώσεις ξέρουν ότι η διαδικασία επαναπατρισμού σορών είναι μια διαδικασία ατελέσφορη που πέφτει πάνω σε απίστευτα γραφειοκρατικά εμπόδια.

Ο Τάσος κάνει αυτό του αρμόζει και αυτό που αρμόζει στην Αλεξάνδρα. Κινεί γη και ουρανό, υπερβαίνει κάθε εμπόδιο και τα καταφέρνει. Στο πλευρό του με το που ενημέρωσε για την κατάσταση της Αλεξάνδρα, βρέθηκε η αδελφή της και κάποιοι φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι έσπευσαν προκειμένου να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Καλό Ταξίδι Αλεξάνδρα. Πέτυχες πολλά στη ζωή σου. Έκανες οικογένεια, έκανες ταξίδια, διασκέδασες, και έζησες πολλές όμορφες στιγμές, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πήρες και έδωσες αγάπη και ευτυχία!

Αγαπημένε Τάσο, Καλή δύναμη. Ξέρουμε ότι ποτέ δεν σου έλλειπε το κουράγιο και η δύναμη και θα παραμένεις στυλοβάτης και φωτεινός φάρος για την οικογένειά σου.

Μοιραστείτε το…