“Κανένας δεν θα σταματήσει το Εθνικό Κόμμα Έλληνες”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Ιωάννας Καραδήμ

Πολύ μικρά αποδείχθηκαν τα πολιτικά γραφεία της Ιωάννας Καραδήμα στο Μενίδι για να φιλοξενήσουν τους εκατοντάδες φίλους του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στην οδό Πάρνηθος 116 ,από νωρίς το απόγευμα, υπήρχε το αδιαχώρητο από τους πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για τις θέσεις των “Ελλήνων” και να γνωρίσουν την Ιωάννα Καραδήμα και τους άλλους υποψήφιους του κόμματος.

“Είμαι μια από εσάς με τα ίδια προβλήματα τις ίδιες ανησυχίες, για το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. ∆εν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής και δεν πρόκειται ποτέ να γίνω. Τα δικά σας προβλήματα, που είναι και δικά μου, τις δικές σας ανησυχίες, που είναι και δικές μου, θα εκφράσω στη Βουλή” τόνισε η Ιωάννα Καραδήμα, για να συμπληρώσει πως: “θέλω το παιδί μου να με αποκαλεί μάνα, με αυτήν την ιερή λέξη και οχι γονέα ά ή β, θέλω να ζει σε μια χώρα που θα είναι πολίτης ά κατηγορίας και όχι να βρίσκεται πίσω στα δικαιώματα από τον κάθε παράνομο μετανάστη που βαπτίζεται Έλληνας με τις ευλογίες της κυβέρνησης.”

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Νάντια Μανουηλίδου, υποψήφια στην ∆υτική Αττική, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος Χαράλαμπος Γιώτης και ο Μάνος Κώνστας, ΓΓ του Εθνικού Μετώπου και υποψήφιος στον ∆υτικό τομέα Αθηνών.

Ιδιαίτερος ενθουσιασμός προκλήθηκε από την τηλεφωνική παρέμβαση από τις φυλακές ∆ομοκού του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατήγγειλε τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις που προτείνονται εναντίον της υποψηφιότητας του ίδιου αλλά και του κόμματος των Ελλήνων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας και με την αποκόμιση από όλους τους παρευρισκομένους ότι η εθνική φωνή στο Μενίδι έχει έρθει για μείνει και να πρωταγωνιστήσει.

 

Μοιραστείτε το…